Indholdsfortegnelse:

Jason Weaver nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jason Weaver nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Weaver nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Weaver nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Justin Bieber Lifestyle 2020, Income, Wife, House, Cars, Family, Songs, Biography & Net Worth 2024, April
Anonim

Jason Michael Weavers nettoværdi er $200.000

Jason Michael Weaver Wiki Biografi

Jason Michael Weaver, født den 18. juli 1979, er en amerikansk skuespiller og sanger, også kendt som J-Weav, som blev kendt for sine roller i tv-programmerne "Smart Guy" og "Thea".

Så hvor meget er Weavers nettoværdi? Fra begyndelsen af 2016 er det rapporteret af kilder til at være $200.000, hovedsagelig erhvervet fra hans lange karriere som skuespiller og sanger.

Jason Weaver nettoværdi $200.000 dollars

Født i Chicago, Illinois, startede Weavers skuespillerkarriere i en meget tidlig alder - hans mor Kitty Haywood, en velkendt sangerinde i sin tid, støttede hans passion for skuespil. I en alder af 11 fik han sit første skuespillerjob i den skræddersyede tv-film "The Kid Who Loved Christmas", som banede vejen for flere projekter, herunder at give ham chancen for at arbejde med skuespillerinden Whoopi Goldberg som hans instruktør i " The Long Walk Home”, og med Oprah Winfrey som sin producer i “Brewster's Place”.

Mens Weaver nød den mindre succes i sin karriere som barn, slog hans navn i 1992 bølger, da han spillede den unge Michael Jackson i tv-filmen "The Jackson's: An American Dream". Hans præstation i filmen slyngede hans karriere og gav ham endda en Young Artist Award i kategorien Outstanding Young Performers med hovedrollen i en miniserie og hjalp også på hans nettoværdi.

Et andet projekt, der gjorde Weaver til et kendt navn og elsket af det amerikanske publikum, var, da han arbejdede med Brandy Norwood i tv-serien "Thea" i 1993. Selvom serien sluttede efter kun en sæson, var hans skuespil i showet en af højdepunkterne i hans karriere. Hans alsidighed som skuespiller kom til syne, da han fik rollen som Simbas sangstemme i Disney-klassikeren "Løvernes Konge". Succesen med "Thea" og "Løvernes Konge" betød også et boost for Weavers karriere og rigdom. Weaver skiftede langsomt gennem teenageroller, og han blev castet i komedie-tv-serien "Smart Guy", som var et kæmpe hit, hvor Weaver spillede Marcus Hendersons karakter fra 1997 til 1999.

Efter mange år på det lille lærred fik Weaver sin første filmpause i filmen "Drumline" i 2002 med skuespilleren Nick Cannon. Denne succes blev fulgt op med mere mindeværdige præstationer og box-office hits, med film, herunder "The Lady Killers", "ATL", "Jada", "Love for Sale" og "Diary of a Champion", som helt sikkert hjalp hans karriere og netto. værdi.

Udover sin blomstrende skuespillerkarriere, fik Weaver også tid til sin anden passion, som er at synge. I 2004 samarbejdede han med kunstneren Chingy i sangen "One Call Away", som blev et kæmpe hit på den amerikanske radio.

Weaver kom senere tilbage på tv i showet "The LeBrons" og den lavet til tv-film "He's Mine Not Yours". Weaver er stadig aktiv i Hollywood og har hovedrollen med projekter, herunder "Tax Season", "Infidelity", "Black-ish" og "Hope for Love" som nogle af hans seneste optrædener.

Med hensyn til hans personlige liv er Weaver gift med Myra, og sammen har de to børn.

Anbefalede: