Indholdsfortegnelse:

Tim Loves nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tim Loves nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tim Loves nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tim Loves nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Tim Loves nettoværdi er $3 millioner

Tim Love Wiki Biografi

Tim Love er en kok med speciale i det, der er kendt som urban western cuisine, født den 11. november 1971 i Denton, Texas, USA. Han er bedst kendt som ejeren af restauranter i Forth Worth-området, som omfatter den historiske White Elephant Saloon og Lonesome Dove Western Bistro i Fort Worth Stockyards; han er også den udøvende kok.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Tim Love er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Tim Loves samlede nettoværdi er $3 millioner, akkumuleret fra at være ejer og kok af flere prestigefyldte restauranter. Han er også en flerdobbelt prisvindende kok og leder stadig flittigt sin restaurantkæde, og øger derfor konstant sin nettoværdi.

Tim Loves nettoværdi på $3 millioner

Tims karriere begyndte i Knoxville, Tennessee, hvor han arbejdede i et køkken for at tjene penge til at sætte sig gennem kurser, der studerede finans og marketing på University of Tennessee. Han var frivillig i forskellige køkkener. ønsker at få både viden og erfaring. Han drev sit første køkken på Kiva Grill restaurant i Knoxville og tilberedte senere retter på Knoxville Radisson og andre hoteller. Det var starten på hans nettoformue.

Love blev kok på Uptown Bistro i Frisco, da hun flyttede til Colorado, og vandt Taste of Breckenridge Grand Award og Taste of the Mountains tre år i træk. Da Lonesome Dove åbnede i 2000, tjente han som Executive Chef på Mira Vista Country Club og som kok på Reata premier restaurant. Men da det kom til at åbne sin egen restaurant, besluttede Love at slå sig ned i sin hjemstat Texas. I 2006 åbnede han to restauranter, Duce i Forth Worth, men den anden Lonesome Dove Western Bistro på Manhattan, Chelsea-distriktet, New York.

Hans interesse for at tilberede eksotisk kød som vildsvin, klapperslange eller kænguru fik ham stor popularitet, og Tim fører nu tilsyn med et restaurantimperium. I 2012 åbnede han Woodshed Smokehouse, som blev kåret som en af "50 bedste nye restauranter" af Bon Appetit. Året efter åbnede han en moderne version af amerikansk steakhouse kaldet Queenie's.

Han deltager ofte i nationale madfestivaler og begivenheder som Food & Wine Classic og South Beach Food & Wine Festival. Han var en af partnerne til Austin Food & Wine Festival og den officielle kok på Austin City Limits Music Festival.

Tims partnerskab med "Sodexo" franske madservices begyndte i 2012, og hans retter tilbydes derfor på Amon G. Carter Stadium, der leverer cateringtjenester og generelle indrømmelser.

Udover sin kulinariske karriere optræder Tim jævnligt i tv-programmer som "The Today Show" og "Good Morning America". I 2006 optrådte han på "Iron Chef America" og på "Top Chef Masters" tre år senere. Kærlighed optrådte også i publikationer som New York Post, Fort Worth Star-Telegram, CNN, New York Times og Dallas Morning News. Han modtog også en James Beard Foundation-nominering for sin maddokumentar "Cowboys on the Trail". I 2013 var han et af talenterne på "Top Chef: The Cruise" og modtog anerkendelser fra The New York Times, der sagde, at han havde "fundet balancen mellem at videregive viden og underholde".

Når det kommer til hans personlige liv, er Tim gift med Emilie Love, og parret har tre børn; de bor i Fort Worth, Texas. I sin fritid kan Love lide at spille baseball eller gå på jagt på sin ranch i Gordon, Texas.

Anbefalede: