Indholdsfortegnelse:

Jorge Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jorge Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jorge Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jorge Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jorge Garcias nettoværdi er $5 millioner

Jorge Garcia Wiki Biografi

Jorge Garcia blev født den 28. april 1973 i Omaha, Nebraska USA, af cubansk og chilensk afstamning. Jorge er en komiker og skuespiller, bedst kendt for sin portrættering af karakteren Hugo "Hurley" Reyes i tv-serien "Lost". Han har også medvirket i forskellige andre tv-shows og film, herunder "Hawaii Five-0", "Ridiculous 6" og "Once Upon a Time". Alle hans anstrengelser har været med til at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Jorge Garcia? Fra midten af 2016 anslår kilder en nettoværdi, der er på $5 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere som skuespiller; udover film og tv laver han også stand-up comedy. Garcia har også lavet reklamer gennem hele sin karriere. Han forsøgte for nylig at producere, og efterhånden som han fortsætter med at arbejde, vil hans rigdom sandsynligvis stige.

Jorge Garcias nettoværdi 5 millioner dollars

Garcia var en del af hans high school wrestling-hold og fik kaldenavnet Baby-Faced Killer på grund af sine færdigheder. Efterfølgende deltog Jorge og dimitterede fra University of California Los Angeles (UCLA) med en grad i kommunikationsstudier i løbet af 1995. Efter college besluttede han at studere skuespil og gik på Beverly Hills Playhouse.

Med sine studier afsluttet ville Garcia optræde i et par reklamer, mens han arbejdede hos Borders Books and Music. Til sidst begyndte han at få roller i både film og på tv. Efter hans optræden på "Curb Your Enthusiasm", blev der lavet en karakter kun til ham til serien "Lost". Inden han blev castet til serien, havde han optrådt i forskellige serier som "Columbo", "Becker" og "Spin City". Han var den første skuespiller, der blev castet i "Lost", som løb fra 2004 til 2010. Mens han medvirkede i serien, optrådte han også i andre shows såsom "Celebrity Poker Showdown" og "Russian Roulette". Hans popularitet og nettoværdi steg markant, mens han var i "Lost", og han gjorde forskellige ting samtidig med det, såsom en blog og en ugentlig podcast. Han vandt også en SAG-pris og to ALMA-priser for sit arbejde der. Hans karakter blev også indslaget i Weezer-albummet med titlen "Hurley".

Efter slutningen af "Lost" blev Jorge en del af "When We Were Pirates", som han var associeret producer på. Andre muligheder åbnede sig også for ham, såsom serien "Alcatraz" og "How I Met Your Mother", hvor han gæstede hovedrollen. I løbet af 2011 optrådte han i "Mr. Sunshine”, men showet blev til sidst aflyst på grund af et fald i seertal. Han begyndte at optræde i den fjerde sæson af "Hawaii Five-0" som en tilbagevendende gæst, og blev senere et regulært rollebesætningsmedlem. Et af hans seneste værker hedder "The Healer", hvor han skal spille sammen med Jonathan Pryce og Oliver Jackson-Cohen. Han var også med i Netflix-filmen "Ridiculous 6".

For sit personlige liv er det kendt, at Jorge og Bethany Leigh Shady havde et forhold, som det fremgår af podcasten "Geronimo Jack's Beard", men han forbliver single. Han har en meget stor pladesamling, som han viser til venner. Bortset fra disse nævnte han også, at han gik glip af sin søsters bryllup på grund af optagelsesplanen for "Lost" på Hawaii.

Anbefalede: