Indholdsfortegnelse:

Ron Artests nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ron Artests nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ron Artests nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ron Artests nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Metta World Peace (Ron Artest) Ejected After Hard Elbow Shot To James Harden 2024, Kan
Anonim

Ronald William Artest Jr.s nettoværdi er $35 millioner

Ronald William Artest Jr. løn er

Image
Image

$7,2 millioner

Ronald William Artest Jr. Wiki Biografi

Ronald William Artest, Jr., blev født den 13. november 1979 i Queens, New York City, USA, men skiftede navn til Metta World Peace i 2011. Han er en professionel basketballspiller, som nok er bedst kendt for at spille i stillingen af small forward i National Basketball Association (NBA) for Los Angeles Lakers. Han er også anerkendt som skuespiller og rapper. Hans professionelle karriere har været aktiv siden 1999.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ron Artest er fra begyndelsen af 2016? Ifølge kilder anslås det, at den samlede størrelse af Rons nettoformue i øjeblikket er over 35 millioner dollars; hans årsløn er $7,2 millioner. Hovedkilden til dette beløb kommer fra hans succesrige karriere i sportsbranchen som professionel basketballspiller. Andre kilder er fra hans skuespil- og musikkarriere.

Ron Artests nettoværdi $35 millioner

Ron Artest er opvokset med to yngre brødre. Han begyndte at spille basketball, mens han gik på La Salle Academy high school, hvor han spillede på skoleholdet. Senere meldte Ron sig ind på St. John's University i to år og spillede basketball for Red Storm. Han var en af de bedste spillere på holdet, der nåede Elite Eight i NCAA Division I Tournament, men de tabte til Ohio State. I sit sidste år på universitetet modtog Ron Haggerty Award og blev udnævnt til First-team All-Big East.

Ron deltog i 1999 NBA Draft, hvor han blev valgt som det 16. samlede valg af Chicago Bulls. Han blev hos Bulls indtil midten af sæsonen 2001-2002, hvor han blev byttet til Indiana Pacers, med spillerne Brad Miller, Kevin Ollie og Ron Mercer, for Travis Best, Norman Richardson og Jalen Rose, og derudover var Chicago givet rettigheder til en anden runde. Mens han var i Chicago, spillede Ron i 175 kampe med et gennemsnit på 12,5 point pr. kamp og havde fire rebounds i gennemsnit.

Ron blev i Indiana indtil 2006, hvor han bad om at blive byttet efter en suspension på 86 kampe, som han modtog efter at han og flere andre spillere fra Indiana og Detroit Pistons var involveret i et skænderi på banen. Han spillede dog sin bedste basketball i Indiana med et gennemsnit på 18,3 point i en kamp og havde 5,7 rebounds og 3,7 assists pr. Han fik All-Star-optræden som reserve i 2004 og blev også kåret som Årets forsvarsspiller i 2004. I 2006 blev han byttet til Sacramento Kings for Predrag Stojakovic og blev hos Kings indtil 2008, hvilket steg yderligere. hans nettoformue. Han blev dog byttet til Houston Rockets i 2008, men tilbragte kun en sæson der.

Bagefter underskrev Ron en kontrakt med Los Angeles Lakers til en værdi af $33 millioner for en periode på fem år, men i hans sidste kontraktår brugte Lakers amnesti-klausulen, og Ron blev givet afkald på. Efter sin afgang fra Lakers underskrev Ron en kontrakt med New York Knicks, hvilket yderligere øgede hans nettoværdi; dog blev han i 2014 også løsladt af klubben.

Han fortsatte sin basketballkarriere i Kina, hvor han spillede for Sichuan Blue Whales, blev der i flere måneder, hvilket kun øgede hans nettoværdi, og derefter underskrev han en kontrakt med det italienske basketballhold Pallacanestro Cantu, før han vendte tilbage til Los. Angeles Lakers i 2015.

Udover sin succesrige karriere som professionel basketballspiller er Ron aktiv i underholdningsindustrien som skuespiller og hiphop-optager – han har sit eget reality-tv-show med titlen "They Call Me Crazy". Ron er også kendt for at have stiftet Artest Media Group, som har tilføjet meget til hans nettoværdi. I 2006 udgav han albummet "My World", som blandt andet byder på gæstekunstnerne Capone og P. Diddy.

Med hensyn til sit personlige liv var Ron Artest gift med Kimsha Artest, en tv-personlighed kendt for at optræde i reality-tv-showet "Basketball Wives: LA", fra 2003 til 2009, med hvem han har tre børn. Han har også et barn med sin ekskæreste Jennifer Palma.

Anbefalede: