Indholdsfortegnelse:

John Malkovichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
John Malkovichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Malkovichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Malkovichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Wild Attraction (Attrazione Selvaggia) - Movie by Film&Clips 2024, Kan
Anonim

John Malkovichs nettoværdi er $45 millioner

John Malkovich Wiki Biografi

John Gavin Malkovich, blot kendt som John Malkovich, er en berømt amerikansk skuespiller, modedesigner, filmproducent og instruktør, såvel som en forretningsmand. I løbet af sin lange skuespillerkarriere har John Malkovich medvirket i over halvfjerds film, hvoraf mange bragte ham priser og anerkendelser og etablerede ham som en fremtrædende skuespiller i branchen. Malkovichs fremgang til berømmelse begyndte i 1984, hvor han spillede sammen med Sally Field, Danny Glover og Ed Harris i Robert Bentons prisvindende dramafilm "Place in the Heart". For sin rolle som Mr. Will modtog John Malkovich en nominering til en Oscar-pris, mens filmen selv modtog en Oscar-pris, Golden Globe-pris samt en sølvbjørnepris.

John Malkovichs nettoværdi $45 millioner

Den næste bølge af Malkovichs succes kom i 1993 med en thrillerfilm instrueret af Wolfgang Petersen med titlen "In the Line of Fire", hvor hovedpersonerne blev portrætteret af Clint Eastwood og Rene Russo. Filmen samlede adskillige prisnomineringer og indtjente med primært positive kritiske anmeldelser mere end 187 millioner dollars i billetkontoret verden over. En berømt skuespiller, hvor rig er John Malkovich? Ifølge kilder er John Malkovichs nettoværdi anslået til at være 45 millioner dollars. Det er overflødigt at sige, at det meste af Malkovichs rigdom kommer fra hans skuespillerkarriere.

John Malkovich blev født i 1953 i Christopher, Illinois, men han tilbragte det meste af sin barndom i Benton, hvor han gik på Benton Consolidated High School. Malkovichs passion for skuespil startede i gymnasiet, da han begyndte at optræde i musicals såvel som andre skole- og teaterstykker. Malkovichs interesse for teater påvirkede hans beslutning om at tage hovedfag i emnet ved Illinois State University. Forud for sin store succes var John Malkovich en del af "Steppenwolf Theatre Company" baseret i Chicago, som han arbejdede med på forskellige skuespil. For at forfølge en skuespilmulighed flyttede John Malkovich ud til New York i 1980, hvor han medvirkede i Sam Shepards skuespil "True West". Malkovichs præstation i dette stykke gav ham en Obie Award.

Inden John Malkovich fik sin debut i tv, optrådte han flere gange på teaterscener og debuterede på Broadway i Arthur Millers skuespil med titlen "Death of a Salesman".

Malkovichs første film var Robert Altmans "A Wedding", en komediefilm med Carol Burnett, Lillian Gish og Geraldine Chaplin, hvor han optrådte som statist i nogle af scenerne. Malkovich fortsatte derefter med at spille i "Places in the Heart" og har siden da været en del af nogle af de bedst kendte film. Malkovich optrådte i "Of Mice and Men" med Casey Siemaszko, "Empire of the Sun" med Christian Bale og Nigel Havers og Spike Jonzes "Being John Malkovich" med John Cusack, Cameron Diaz og Catherine Keener.

Med hensyn til sin karriere som producer producerede John Malkovich film som "Juno" med Michael Cera, Jason Bateman og Ellen Page, som vandt en Oscar og tre Oscar-nomineringer, "Young Adult" med Charlize Theron, og for nylig en prisvindende film med titlen "The Perks of Being a Wallflower" med Logan Lerman.

Anbefalede: