Indholdsfortegnelse:

Nicholas Hoults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Nicholas Hoults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Hoults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Hoults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Nicholas Hoults nettoværdi er $4 millioner

Nicholas Hoult Wiki Biografi

Nicholas Caradoc Hoult blev født den 7. december 1989 i Wokingham, England, og er en skuespiller, model og engang stemmekunstner, måske bedst kendt for at have medvirket i film som "X-Men: First Class", "X-Men: Days". of Future Past”, “About a Boy” og “Warm Bodies”.

Så hvor rig er Nicholas Hoult? Selvom han stadig er meget ung, men ved at blive kendt verden over, er Nicholas' nettoværdi allerede anslået til at være 4 millioner dollars, idet de førnævnte film især har gavnet hans rigdom.

Nicholas Hoults nettoværdi 4 millioner dollars

Nicholas Hoult var stadig i skole, da han tog sin første filmrolle, i 1996's "Intimate Relations". Omkring dette tidspunkt prøvede Nicholas endda balletdans med sine søstre, idet han var involveret i "Svanesøen" og "Nøddeknækkeren". Nicholas følte dog ikke, at han var god nok og dedikerede sig efterfølgende til skuespil, for det meste på tv, med roller i episoder af "Casualty" (1996), "Silent Witness" (1998), "Magic Grandad" (2001), og "Waking the Dead" (2001) blandt andre. Således begyndte Nicholas at akkumulere sin nettoværdi med succes i en tidlig alder.

I en alder af 13 optrådte Hoult i "About a Boy" (2002), for hvilken han blev nomineret til tre priser, selvom han kun vandt én af dem – Bedste præstation af en ungdom i en hovedrolle/birolle – så dette var åbenbart endnu en vellykket begyndelse i filmindustrien, hvor hans nettoformue også voksede.

Nicholas' sandsynligvis længste præstation på tv var i det britiske teen-drama "Skins" (2007-2008), hvor han optrådte i 19 afsnit som Tony Stonem, for hvilken rolle Hoult endda blev nomineret til en Walkers Home Grown Talent Award. Vi kan bare gætte, hvor meget det føjede til Nicholas Hoults nettoværdi.

Sammen med Colin Firth og Julianne Moore optrådte Nicholas i 2009-dramaet "A Single Man" instrueret af Tom Ford. Efter at have udviklet et forretningsforhold med Tom Ford, underskrev Nicholas et år senere en kontrakt med Ford, som gjorde Hoult til et ansigt for brillefirmaet. En sådan aftale hjalp også Nicholas med at øge sin nettoværdi. Året 2010 var endnu mere vellykket for Nicholas, da han blev nomineret til BAFTA Rising Star Award.

Som allerede nævnt blev Nicholas Hoult mest kendt for sine roller i "X-Men: First Class" og den nyeste efterfølger til denne film "X-Men: Days of Future Past" udgivet den 23. maj 2014 og instrueret af Brian Singer. Hoult optrådte også som hovedpersonen i den amerikanske romantiske zombiekomedie "Warm Bodies" fra 2013 instrueret af Jonathan Levine. For denne rolle modtog Nicholas en pris kaldet Teen Choice Award for Choice Breakout.

Nicholas Hoult har også bidraget som voice-over i videospillet "Fable III" (2010) og i animationsfilmen "Once Upon a Time in the Kitchen" (2014). Men i dag skiller Nicholas sig ud fra andre også på grund af sit udseende som en af de mest stilfulde mænd i Hollywood.

Hvad angår hans personlige liv, har Nicholas Hoult tilsyneladende et on-again-off-igen-forhold med skuespillerinden Jennifer Lawrence. Sammen optrådte de i "X-Men"-serien.

Anbefalede: