Indholdsfortegnelse:

Patrick Mouratoglou Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Patrick Mouratoglou Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Anonim

Patrick Mouratoglous nettoværdi er $5 millioner

Patrick Mouratoglou Wiki Biografi

Patrick Mouratoglou er en franskfødt tennistræner, der er bedst kendt for at træne ATP-spilleren Marcos Baghdatis og for at være den nuværende træner for Serena Williams. Født den 8. juni 1970, Patrick er af både græsk og fransk afstamning. Patrick er en velkendt personlighed inden for tennissporten og er grundlægger-ejer af Mouratoglou Tennis Academy, som tilfældigvis er det største trænerakademi i Europa. Han har tjent som tennistræner siden 1996.

En meget respekteret personlighed berømt for sine tennistrænerevner, kan man undre sig over, hvor rig er Patrick Mouratoglou? Som anslået af kilder tæller Patrick sin nettoværdi til et beløb på $5 millioner i begyndelsen af 2016. Han har samlet sin rigdom som en verdenskendt tennistræner. At være personlig træner for toptennisspillere i verden som Serena Williams, Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova og andre har tilføjet en hel del til hans nuværende nettoværdi.

Patrick Mouratoglou nettoværdi $5 millioner

Den franskopvoksede Patrick er søn af Paris Mouratoglou, en forretningsmand og grundlægger og præsident for EDF Energies Nouvelles. Patrick startede sin karriere inden for coaching, da han grundlagde Mouratoglou Tennis Academy i 1996. Han vandt popularitet, da han trænede ATP-spilleren Marcos Baghdatis, der blev vinderen af 2003 Australian Open-drengetitlen. Patrick var hans træner i mere end syv år fra 1999. Senere, i 2007, begyndte Patrick at træne Anastasia Pavlyuchenkova. Takket være Patricks trænerevner og hendes talent nåede Anastasia verdens top 30 inden for to år efter deres forenings start. Fra 2009 til 2012 trænede Patrick tennisstjerner som Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy og Grigor Dimitrov.

Desuden fik Patrick et stort navn i sporten, da han begyndte at træne den verdensberømte tennisstjerne Serena Williams i 2012. Han fortsætter stadig med at være hendes træner, og Serena har formået at vinde sine femte og sjette Wimbledon-titler, en olympisk guldmedalje og mere under Patricks vejledning. Patrick guidede også Williams til at vinde US Open tre gange, French Open to gange og en Career Golden Slam. Hun vandt også 2015 Australian Open, hvilket tilfældigvis er hendes sjette Australian Open-titel. Disse sejre har gjort Serena til verdens nr. 1 på WTA-ranglisten, alt takket være Patricks coaching og Serenas evner. At være den personlige træner for disse højt respekterede tennisspillere gennem årene har naturligvis tjent ganske betydeligt for Patrick, hvilket gør ham til en mangemillionærtræner i øjeblikket.

I løbet af sin karriere som træner har Patrick også vundet adskillige titler, herunder 29 Coachee Singles titler og 3 Coachee Doubles titler. At vinde alle disse titler har naturligvis hjulpet Patrick med at bevare et godt navn i tennis som træner. Hans tennisakademi i Frankrig har også tjent godt for Patrick, da det nu er et af de største og mest succesrige tennisakademier i Europa, der tjener millioner af dollars i omsætning hvert år.

I sit personlige liv er 45-årige Patrick gift med Clarisse, og de har to børn. For nu nyder han sit liv som en af de mest succesrige tennistrænere i verden, mens hans nuværende nettoværdi på 5 millioner dollars henvender sig til hans daglige liv.

Anbefalede: