Indholdsfortegnelse:

Brad Garretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brad Garretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brad Garretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brad Garretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Brad Garretts nettoværdi er $25 millioner

Brad Garrett Wiki Biografi

Brad Garrett er en berømt amerikansk skuespiller, stand-up komiker, stemmeskuespiller og tv-personlighed med en nettoværdi på $25 millioner. Hans succesfulde skuespillerkarriere har bragt ham enorm økonomisk succes og verdensomspændende anerkendelse. Garrett er bedst kendt for at optræde i tv-shows som "Everybody Loves Raymond" og "Til Death", samt filmene "Finding Nemo", "Garfield", "Stuart Little 2", "Tangled", "The Amateurs", "Nat på museet 2", "Sutten" og "Hoodwinked Too! Hood vs. Evil”. Skuespillerens dybe stemme er det, der gør ham så genkendelig, så han låner ofte sin stemme til karaktererne i forskellige animationsfilm.

Brad Garretts nettoværdi på 25 millioner dollars

For Garrett startede det hele fra stand-up comedy i Los Angeles. Brad Garrett (fulde navn Brad H. Gerstenfeld) blev født den 14. april 1960 i Woodland Hills, Californien. I 1980'erne begyndte han sin karriere som stand-up komiker i forskellige improklubber. Som 23-årig optrådte han i "The Tonight Show Starring Johnny Carson", hvilket var hans første store gennembrud. Han fik endnu mere anerkendelse ved at åbne Las Vegas-shows for stjerner som Righteous Brothers, Smokey Robinson, David Copperfield, Sammy Davis, Jr., Beach Boys og Frank Sinatra. Efter at have opnået stor succes inden for stand-up comedy besluttede han at erobre Hollywood. Hans tv-karriere startede fra stemmeskuespil i den berømte tegneserieserie "Hulk Hogan's Rock 'n Wrestling". Den 6-fod-8 skuespiller optrådte også i shows "Family Feud", "Super Password" og "Hollywood Squares". Garrett er blevet nomineret til Emmy-prisen seks gange og har vundet tre gange. I 2003 vandt han Screen Actors Guild Award for fremragende præstation af et ensemble i en komedieserie med sine kolleger fra "Everybody Loves Raymond".

Brad Garrett er også en passioneret pokerspiller. Han var vinderen af den femte sæson af "Celebrity Poker Showdown"-mesterskabet og spillede i World Series of Poker i 2005, 2006 og 2007. I 2009 var mesterskabet ikke vellykket for ham, da han tabte den anden dag. Han blev lært at spille poker af sin far, som tog ham med til Vegas, da han kun var 13. Garrett har joket med, at han ikke bruger nogen metoder til at vinde spillet, han kan bare lide at være en del af det. Han sporer rødderne til sin "hobby" tilbage til de gange, hvor han åbnede for berømtheder i Vegas som stand-up komiker. Han har også vundet prisen "Bedste komiker i Vegas".

I 1998 friede Brad Garrett til Jill Diven, og parret blev gift den 18. maj 1999. De har sønnen Maxwell Bradley og datteren Hope Violet. Efter otte års ægteskab ansøgte Diven om skilsmisse i juli 2006, men hey havde været separeret i et år på det tidspunkt. Hans ønske om at starte et nyt langsigtet forhold efter skilsmissen blev dokumenteret i et reality-tv-show "Dating Brad Garrett", som fokuserede på hans forsøg på at finde ægte kærlighed ved at date kvinder, han mødte på internettet. I 2008 startede Garrett en 24 år yngre skuespillerinde Isaball Quella. Stjernen har indrømmet, at deres forhold fungerer på alle niveauer.

Anbefalede: