Indholdsfortegnelse:

Ryan søde nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ryan søde nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan søde nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan søde nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Ryan Sweeting nettoværdi er $2 millioner

Ryan Sweeting Wiki Biografi

Ryan Sweeting blev født den 14. juli 1987 i Nassau, Bahamas, og er bedst kendt for at have været professionel tennisspiller, såvel som at være gift med skuespilleren Kaley Cuoco, dog i mindre end to år.

Så hvor rig er Ryan Sweeting? Kilder har anslået, at han har en nettoværdi på $2 millioner i begyndelsen af 2016, som han har tjent fra sin tenniskarriere.

Ryan Sweeting Nettoværdi $2 millioner

Sweeting blev født på Bahamas, men flyttede til Fort Lauderdale, Florida, USA, da han var 12 for at fortsætte sin tennistræning. Han vandt først i US Open Boys' Singles-titlen i 2005 og steg senere til andenpladsen på verdensranglisten for juniorer. I 2006 gik han kort på University of Florida i Gainesville, hvor han spillede for Florida Gators herretennishold, men forlod efter blot otte måneder for at blive professionel tennisspiller og fik sin debut i en kamp mod Guillermo Coria, som han vandt.. Samme år blev han officielt amerikansk statsborger.

Senere samme år tjente han som træningspartner for det amerikanske Davis Cup-hold i 2006 World Group Semi-finalen afholdt i Moskva, Rusland. I 2007 vandt Sweeting fire ProCircuit double-titler og fungerede igen som træningspartner for det amerikanske hold under første runde i Tjekkiet. Et år senere vandt han Rimouski Challenger i Canada for sin ProCircuit-singletitel og steg til nummer 216 i Association of Tennis Professionals (ATP) verdensranglisten. I 2009 kom Sweeting til Nouméa Challenger semifinalen, men tabte til Florian Mayer. Han fortsatte derefter med at vinde Dallas Challenger-singletitlen og gjorde det uden at tabe et eneste sæt.

Sweeting holdt stand på den professionelle tennisscene, men det var først to år senere, at han vandt sin første ATP World Tour-singletitel ved US Men's Clay Court Championships i Houston, Texas, hvilket forfremmede ham til en placering på 64. ATP liste. Men efter ni år af sin professionelle tenniskarriere gik han på pension i 2015 efter at have pådraget sig en række skader, der fik hans ATP-rangering til at falde.

I sit personlige liv giftede Sweeting sig med skuespilleren Kaley Cuoco fra tv-serien "The Big Bang Theory" efter tre måneders dating. Han friede i september 2013 og knyttede bånd senere i december i Santa Susana, Californien. Efter blot 21 måneders ægteskab har parret imidlertid "gensidigt besluttet" at gå fra hinanden med henvisning til "uforenelige uoverensstemmelser" som begrundelse for deres skilsmisse i slutningen af 2015. Siden da har den 28-årige søgt om ægtefællebidrag som en del af deres skilsmisseopgørelse.

Anbefalede: