Indholdsfortegnelse:

Julius Randle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Julius Randle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Julius Randle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Julius Randle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Julius Randle to Knicks! Didn't Offer Max to KD! 2019 NBA Free Agency 2024, April
Anonim

Julius Deion Randles nettoværdi er $9 millioner

Julius Deion Randle Wiki Biografi

Julius Deion Randle, født den 29. november 1994, er en amerikansk basketballspiller, der blev kendt gennem at spille for holdet Los Angeles Lakers fra National Basketball Association (NBA).

Så hvor meget er Randles nettoværdi? Fra begyndelsen af 2018, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $9 millioner erhvervet fra hans år som professionel basketballspiller, som begyndte i 2014.

Julius Randle nettoværdi $9 millioner

Født i Dallas, Texas, Randle er søn af Carolyn Kyles, også en basketballspiller, der spillede college-bold for Texas-Arlington. Han blev opdraget af sin mor alene, da hans far aldrig var med i billedet, da han voksede op. Med sin mors højde på 6'2 , voksede han også op til at være en høj atletisk dreng og blev forelsket i basketball. Randle gik på Prestonwood Christian Academy og sluttede sig til sin skoles basketballhold. Nogle af hans udmærkelser i løbet af hans gymnasieår omfattede at vinde Under Armour Elite 24 Dunk Contest, blive kåret som MVP for Elite 24-spillet og betragtet som en af de fem bedste spillere i sin klasse i 2013.

I løbet af 2013 blev Randle også opført som nummer 1 power forward i nationen, og også nummer 2 spiller generelt. Han blev også betragtet som en 5-stjernet rekrut af Rivals.com og var ESPNs nr. 3 overordnede spiller for high school-afgangsklassen i 2013.

Randle valgte senere at gå på University of Kentucky og spille for skolens hold. Han blev straks kåret som en af de 10 semifinalister til Naismith College Player of the Year. På sit ene år spillede han i alt 40 kampe og havde i gennemsnit 15,0 point, 10,4 rebounds og 1,4 assists på 30,8 minutter pr. kamp. Så med sin blomstrende rekord som college-basketballspiller besluttede Randle at give afkald på sine tre resterende år på college og erklære sig for NBA Draft i april 2014.

Randle blev valgt i NBA-draften som et samlet syvende valg af Los Angeles Lakers. Hans indtræden i NBA startede sin karriere som professionel basketballspiller og etablerede også enormt sin nettoværdi. I oktober 2014 debuterede Randle for Lakers, men hans første kamp endte med en skade, da han brækkede sit højre skinneben, hvilket fik ham til at gå glip af resten af sæsonen, men efter at have gennemgået en operation var han i stand til at gå op igen og være med holdet i det følgende år.

Sæsonen 2015-16 var solid for Julius, som scorede sin første triple-double med 13 point, 18 rebounds og 10 assists mod Denver Nuggets, som på 21 år den yngste Lakers-spiller siden Magic Johnson til at opnå bedriften. Senere snuppede han karrierens høje 20 rebounds mod LA Clippers. Efter sæsonafslutningen sluttede han sig til det amerikanske landshold, der øvede sig til OL i Rio, selvom han senere blev klippet. Den følgende sæson noterede han yderligere tre triple-doubles og satte en personlig rekord på 32 point i en kamp mod Houston Rockets, og i den nuværende sæson har han tilføjet yderligere to triple-doubles til sit navn.

Med hensyn til hans personlige liv er Randle gift med Kendra Shaw, og sammen har de en søn ved navn Kyden. Han er også en kendt troende kristen.

Anbefalede: