Indholdsfortegnelse:

Karen Fukuhara nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Karen Fukuhara nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Karen Fukuhara nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Karen Fukuhara nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: O Jai Courtney περιγράφει στην Karen Fukuhara το τέλειο ραντεβού των χαρακτήρων τους 2024, April
Anonim

Karen Fukuhara nettoværdi er $400.000

Karen Fukuhara Wiki Biografi

Karen Fukuhara blev født den 10. februar 1992 i Los Angeles, Californien, USA, af japansk afstamning og er en skuespillerinde, der er bedst kendt af verden for sin dobbeltrolle som Tatsu Yamashiro/Katana i filmen "Suicide Squad", blandt flere andre roller, hun har sikret sig indtil videre i sin karriere.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Karen Fukuhara er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Fukuharas nettoformue er så høj som $400.000, et beløb tjent gennem hendes succesrige karriere, aktiv siden 2013.

Karen Fukuhara nettoværdi $400.000

Karen tilmeldte sig University of California, Los Angeles, efter hun havde afsluttet gymnasiet, og dimitterede med en Bachelor of Arts i Sociologi og Teater. I løbet af sine universitetsår arbejdede Karen for den japanske tv-kanal NHK, hvor hun udviklede sine færdigheder og var også en del af a Cappella-gruppen Medleys. Da hun havde opnået sin grad, begyndte Karen at gå til audition for større dele, men havde også flere ulige job for at støtte sit liv i Los Angeles.

Hun fik sin debut på storskærm med dobbeltrollen som Tatsu Yamashiro/Katana i fantasy action-eventyrfilmen "Suicide Squad" i 2016, med Will Smith, Jared Leto og Margot Robbie i hovedrollerne, hvilket øgede hendes rigdom i høj grad, takket være til filmens massive succes i billetkontoret, da den indtjente mere end 745 millioner dollars og dermed blev en af de mest indtjenende film i 2016. Siden sin skuespillerdebut har Karen medvirket i kortfilmen "The Lost" i 2017, sammen med Jessica Sula og Suraj Sharma, og lånte også sin stemme til Sewer Queen og Alexis fra den animerede tv-kort "Craig of the Creek", også i 2017, som yderligere har bidraget til hendes nettoværdi. For at tale yderligere om sine præstationer har hun portrætteret Nori i action-fantasyfilmen "Stray" (2017) og vil gentage sin rolle som Tatsu Yamashiro/Katana i "Suicide Squad"-efterfølgeren, der er planlagt til udgivelse i 2019.

Når det kommer til hendes personlige liv, plejer Karen at holde sine mest intime detaljer, inklusive forholdsstatus, skjult for offentlighedens øjne, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om denne spirende stjerne. Men ifølge nogle kilder er Karen i øjeblikket single, og primært fokuseret på sin karriere, der har været stigende i de seneste par år.

Anbefalede: