Indholdsfortegnelse:

Carson Wentz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Carson Wentz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carson Wentz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carson Wentz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: #3: Carson Wentz (QB, Eagles) | Top 100 Players of 2018 | NFL 2024, April
Anonim

Carson Wentz nettoværdi er 6 millioner dollars

Carson Wentz Wiki Biografi

Carson Wentz blev født den 30. december 1992 i Raleigh, North Carolina, USA og er en amerikansk fodboldspiller, der i øjeblikket repræsenterer Philadelphia Eagles-holdet i National Football League (NFL) i positionen som quarterback. Wentz har været aktiv i den professionelle sport siden 2016.

Hvor meget er Carson Wentz' nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans formue er så meget som 49 millioner, ud fra de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Efter sigende tjente sportsmanden mere end 6 millioner dollars i 2017. Sport er de vigtigste kilder til Wentz' nettoværdi.

Carson Wentz nettoværdi 6 millioner dollars

Til at begynde med blev Wentz uddannet på Century High School i Bismarck, North Dakota, hvor han spillede i det amerikanske fodboldhold som quarterback og defensiv back. Ud over fodbold spillede han også andre sportsgrene, herunder baseball og basketball. Senere gik han på North Dakota State University, hvor han spillede amerikansk fodbold på Bison-holdet. I sit første år gennemførte Wentz 12 af 16 afleveringer for 166 yards og 2 touchdowns. I 2013, hans andet år, afsluttede han sæsonen med 22 af 30 afleveringer på 209 yards og 1 touchdown. I alt afsluttede Wentz sit ophold i North Dakota State med 392 fuldførelser af 612 for 5, 115 yards og 45 touchdowns, med 14 interceptions.

Med hensyn til sin professionelle karriere blev han valgt som andetvalg i første runde af NFL Draft 2016 af teamet fra Philadelphia Eagles. Han er den første quarterback siden Donovan McNabb i 1999, som Eagles har draftet i første runde, og giver tre top 100-valg væk i 2016-draften, et første-runde-valg for 2017 og et andet-runde-valg til 2018 Draft til Cleveland Browns til at gøre det. Den 12. maj 2016 underskrev Carson Wentz en fire-årig kontrakt, der vil give ham $26.670.000 over 4 år. Oprindeligt var Wentz tænkt som den tredje quarterback bag starteren Sam Bradford og back-up Chase Daniels i Eagles. Eagles' plan inkluderede oprindeligt ikke at tillade Wentz at spille i sin rookiesæson, men i stedet give ham mindst et år til at tilpasse sig NFL's stringens og hurtighed, lære bag sine to holdkammerater og fortsætte på sine egne færdigheder til at arbejde. Men Sam Bradford, der blev byttet til Minnesota Vikings, og to dage senere blev Wentz udnævnt til starter af cheftræner Doug Pederson til den første kamp i den regulære sæson mod Cleveland Browns. I sin NFL-debut førte Wentz Eagles sikkert til en 29:10-sejr, og kastede afleveringer for i alt 278 yards og 2 touchdowns og opnåede en quarterback-rating på 101. Samlet set i 2017-sæsonen viste Wentz enestående form og kastede 33 touchdowns. på 3.296 yards og nåede slutspillet med Eagles som det bedste hold i NFC. Han havde dog indstillet sit spil i slutspillet, fordi han fik et ledbåndsbrud.

For at konkludere, har ovennævnte engagement potentielt tilføjet enorme summer til Carson Wentz' nettoværdi.

Endelig, i sportsmandens personlige liv, afslører Wentz ikke meget om sit privatliv - han er stadig single.

Anbefalede: