Indholdsfortegnelse:

Tom Kenny nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tom Kenny nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tom Kenny nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tom Kenny nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Vlad and Niki play Giant Eggs Surprise with Toys 2024, Kan
Anonim

Tom Kennys nettoværdi er $16 millioner

Tom Kenny Wiki Biografi

Thomas James Kenny blev født den 13. juli 1962 i Syracuse, New York State USA, og er sanger, komiker og manuskriptforfatter, men er måske bedst kendt som stemmeskuespiller, især for at have udtalt SvampeBob til den populære animerede tv-serie "SvampeBob Firkant"” omkring århundredeskiftet.

Hvor rig er Tom Kenny? Ifølge autoritative kilder er Tom Kennys nettoværdi anslået til at være 16 millioner dollars, som han for det meste har akkumuleret gennem sin karriere som stemmeskuespiller, hvor han har givet udtryk for en række populære og til tider elskede karakterer siden hans karriere begyndte i 1980'erne.

Tom Kenny nettoværdi $16 millioner

Tom Kenny blev uddannet på Thomas Grimes High School, hvor han blev ven med den senere filminstruktør Bobcat Goldthwait. Parret tog til en open-mic-aften på Skaneateles, hvor Barry Crimmins - en komiker med scenenavnet "Bear Cat" - optrådte, og Tom og Goldthwait tog en tur som henholdsvis Tomcat og Bobcat som en hyldest til Crimmins, efter som Bobcat blev Goldthwaits kunstnernavn.

Kenny vandrede efterfølgende rundt i USA efter college og lavede stand-up comedy i flere år. Derefter flyttede han ind på tv og film, først i "How I Got Into College" (1989) og derefter "Shakes the Clown" (1991). I de tidlige 90'ere var han vært for "Music News"-segmenterne af Friday Night Videos og optrådte regelmæssigt i komedie-sketch-showene "The Edge" på Fox i 1992-93 og på HBO i "Mr. Show" fra 1995 til '98, plus i live-action segmenter af "SvampeBob Firkant" som Piraten Patchy, og i afsnittet "Uncle Howee" som Onkel Howee - en børneprogramvært med mærkelige kræfter - på RL Stines "The Haunting Hour”. Alle disse anstrengelser føjede støt til Toms nettoværdi.

I slutningen af 90'erne blev Tom kontaktet af animator Stephen Hillenburg for at give udtryk for SvampeBobs karakter, et tilbud han straks tog imod. Serien havde premiere på Nickelodeon i 1999, og det næste år blev en øjeblikkelig succes hos publikum. Udover at give udtryk for hovedpersonen i serien, gav Tom Kenny også stemme til Sneglen Gary, den franske fortæller parodierede som Jacques Cousteau, SvampeBobs far Harold Firkant og Piraten Patchy. I 2004 blev animationsserien tilpasset til den animerede komediefilm "The SpongeBob Squarepants Movie", som viste sig at være en billetsucces og indtjente over 140 millioner dollars. Uden tvivl har indtægterne fra filmen, serien såvel som kommercielle produkter bidraget væsentligt til Tom Kennys nettoværdi.

I 2010 modtog Kenny en Annie Award for "Voice Acting in a Television Production" for sin rolle som SvampeBob og har efterfølgende lagt stemme til hovedpersonen i efterfølgeren SpongeBob-filmen udgivet i slutningen af 2015. Tom Kenny er i sandhed en utrolig alsidig stemmeskuespiller. Blandt mange karakterer, som Kenny har givet stemme til, er de mest bemærkelsesværdige borgmester fra "The Powerpuff Girls", Rabbit fra "Winnie the Pooh", Eduardo fra "Foster's Home for Imaginary Friends", samt Carl fra "Johny Bravo".

I løbet af sin karriere har Tom Kenny også gjort flere forsøg på at lave musik. Han har været hovedvokalist i det New York-baserede band "The Tearjerkers" siden 1980'erne, og optrådte også kort med poppunkbandet "The Trend" i 1980. Kenny har også optrådt adskillige i musikvideoer; hans mest bemærkelsesværdige rolle var sammen med sin kone Jill Talley i The Smashing Pumpkins' video "Tonight, Tonight", som viste sig at være et øjeblikkeligt hit og vandt seks MTV Video Music Awards.

For alle sine produktioner er Tom Kenny også blevet offentligt anerkendt ved at være nomineret til adskillige priser, herunder Annie men også Golden Raspberry Awards, og i 2014 vandt han en Annie Award for en fremragende præstation for den animerede serie "Adventure Time". Tom Kenny giver i øjeblikket stemme til adskillige karakterer i Cartoon Networks "Adventure Time with Finn and Jake", såvel som bifigurer i animationen med titlen "Scooby Doo: Mystery Incorporated", så hans nettoværdi bevares stadig.

I sit personlige liv giftede Tom Kenny sig med en skuespiller/stemmeskuespiller Jill Talley i 1995, og de har en søn og en duaghter.

Anbefalede: