Indholdsfortegnelse:

Jonathan Antin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jonathan Antin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jonathan Antin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jonathan Antin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jonathan Antin Chooses MINDBODY 2024, Kan
Anonim

Jonathan Antin nettoværdi er $4 millioner

Jonathan Antin Wiki Biografi

Jonathan Antin blev født den 16thAugust 1967, i Los Angeles County, Californien USA, og er kendt af verden som skuespiller og iværksætter, men hovedkilden til hans nettoværdi kommer fra hans arbejde som berømthedsfrisør. Han har været aktiv siden 1990'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jonathan Antin er fra begyndelsen af 2018? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Jonathan Antins samlede nettoværdi er $4 millioner, et beløb erhvervet gennem hans talrige talenter og forretningsideer, herunder salg af sit eget hårprodukt, "Jonathan Product" i skønhedssalonerne Sephora.

Jonathan Antin nettoværdi $4 millioner

Jonathan voksede op i en familie med to brødre – Steve Antin, som er filminstruktør og Neil Antin, en skuespiller, plus søsteren Robin Antin, som er grundlægger af den musikalske gruppe Pussycat Dolls. Før hans professionelle karriere begyndte, gik Jonathan på Fairfax Beauty Academy, og kort efter eksamen blev han frisør i West Hollywood-salonen. Han arbejdede der i et stykke tid, arbejdede sig op og øgede sin nettoformue. Jonathan købte til sidst frisørsalonen og omdøbte den til "Jonathan Salon West Hollywood", hvor han opkrævede $500 for en klipning. Inden længe blev Jonathan en af de mest populære og eftertragtede hårstylister, hvor nogle af hans kunder blandt andre havde inkluderet Rod Stewart, Tiger Woods, Madonna, Kirsten Dunst og Kate Bosworth. Dette har helt sikkert øget Jonathans nettoværdi.

Al denne succes satte ham i stand til at tilføje en anden salon, som han åbnede i Beverly Hills, hvilket øgede hans nettoværdi yderligere. Mens han var i gang med at åbne sin nye salon, var Jonathan med i reality-tv-serien "Blow Out" (2004), under optagelserne, hvor en af Jonathans kunder var den berømte fitnesstræner Jackie Warner.

Samme år optrådte Jonathan også som dommer i Miss Teen USA Pageant og optrådte også i et afsnit af "Bravo Show", med titlen "Queer Eye For The Straight Guy", hvilket bestemt også bidrog til hans nettoværdi.

Længere fremme i sin succesrige karriere på tv var han med i tv-seriedokumentaren "101 Guiltiest Guilty Pleasures" (2006), og i 2010 optrådte han i tv-serien "The Biggest Loser" og som gæstestjerne i "The Biggest Loser". CSI: Crime Scene Investigations”. Samme år tjente Jonathan som dommer i reality-tv-serien "Sheer Genius", som alle også øgede hans nettoværdi.

For at tale yderligere om sine præstationer har Jonathan optrådt i magasiner som Sense og Inked og været omtalt i mange andre.

Hans nyere satsninger inkluderer en optræden i reality-tv-serien "L. A Hair" (2015), og han skal lancere et nyt hårprodukt, da han aflyste produktionen af sit tidligere mærke, Jonathan Product.

Med hensyn til sit personlige liv var Jonathan gift med butiksejeren Sescie Karabuykov fra 2006 til 2011, hvor hun søgte skilsmisse; parret har en søn og en datter.

Anbefalede: