Indholdsfortegnelse:

Keith Davids nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Keith Davids nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Keith Davids nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Keith Davids nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Pawn Stars Were FORCED To Kick Out This Customer... 2024, April
Anonim

Keith Davids nettoværdi er $3 millioner

Keith Davids løn er

Image
Image

$352, 941

Keith David Wiki Biografi

Keith David Williams blev født den 4. juni 1956 i Harlem, New York City, USA, og er en skuespiller, kendt fra at have medvirket i en række roller, herunder Childs i filmen "The Thing" (1982), der spiller Armitage i "They Live" (1988), og som general Kimsey i "Armageddon" (1998) osv. Han er også kendt som stemmeskuespiller, der har givet sin stemme til en række karakterer, såsom i filmen "The War"”. Hans karriere har været aktiv siden 1979.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Keith David er? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Davids nettoværdi er $3 millioner, fra begyndelsen af 2018, for det meste akkumuleret som et resultat af hans succesfulde involvering i underholdningsindustrien som skuespiller.

Keith Davids nettoværdi $3 millioner

Keith David tilbragte sin barndom i Corona, Queens, New York City, opdraget af sin far Lester Williams, som var direktør for lønningsadministration, og hans mor, Dolores Williams, der arbejdede som manager hos New York Telephone. Fra en meget ung alder var han interesseret i at blive skuespiller, da han deltog i skolespil, så David gik på High School of the Performing Arts. Efter studentereksamen meldte han sig ind på Juilliard School's Drama Division, hvorfra han dimitterede med en BFA-grad i 1979.

David blev straks kastet ud i skuespilverdenen, turnerede med den populære gruppe "The Acting Company" og finpudsede sine færdigheder på scenen i forskellige Shakespeare-produktioner, såvel som mere moderne tilbud som "Waiting for Godot", Samuel Becketts klassiker. Efter succesrige sceneoptrædener var David i stand til at overføre sine talenter til skærmen og fik sin debut i John Carpenter-filmen "The Thing" (1982). Siden da er hans karriere kun gået opad, og det samme er hans nettoværdi, da David har optrådt i mere end 250 film- og tv-titler, hvilket indikerer hans alsidighed og popularitet hos både instruktører og publikum. og han har også lavet voice-over-arbejde og lånt sin stemme til karakterer fra populære animerede tv-serier, film og videospil, alt sammen støt og roligt øget nettoværdien.

Blot nogle af hans mest populære roller i film har været i "Platoon" og "They Live" i slutningen af 80'erne, "Men At Work", "Marked For Death", "Reality Bites" og "Armageddon" i 90'erne, og siden århundredeskiftet i "Requiem For A Dream", "The Chronicles Of Riddick", "Death at a Funeral" og "Assault on Wall Street, plus senest "The Gettysburg Address" i øjeblikket i post-produktion.

I tv-serier er Keith blevet set i såsom "Crash", "ER", "Enlisted", "Community" og "Greenleaf" fra 2016 til '17, som alle har tilføjet en masse til hans nettoværdi.

For at tale om hans voice-over-kreditter, så har Keith siden midten af 1990'erne lånt sin stemme til karakterer fra serier, film og videospil som "Aladdin", "Hercules", "Disney's Hades Challenge", "The Proud Family Movie", "The Princess And The Frog" (2009) og "Teenage Mutant Ninja Turtles" (2015-2016), blandt mange andre, som også har bidraget til hans nettoværdi.

Takket være sine evner har David modtaget adskillige prestigefyldte nomineringer og priser, herunder to Primetime Emmy Awards, både i kategorien Outstanding Voice-Over Performance for sit arbejde som fortæller for dokumentarfilmen "War" (2007), og også som fortæller af dokumentaren "Unforgivable Blackness: The Rise And Fall Of Jack Johnson" (2004), blandt andre.

For at tale om sit personlige liv har Keith David været gift med sangerinden/skuespillerinden Dionne Lea Williams siden april 2001; de er forældre til to døtre. Tidligere var han gift med Margit Edwards Williams i løbet af 1990'erne, som han har en søn med. Familien bor stadig i New York City.

Anbefalede: