Indholdsfortegnelse:

Vasyl Lomachenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Vasyl Lomachenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Vasyl Lomachenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Vasyl Lomachenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Василий Ломаченко. Переписать историю бокса. Vasyl Lomachenko. Rewrite the history of boxing 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Født Vasyl Anatoliyovich Lomachenko den 17. februar 1988 i Bilhorod-Dnistrovskyi, (dengang) ukrainske SSR, Sovjetunionen, han er en professionel bokser og en nuværende WBO letvægtsmester for juniorer.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Vasyl Lomachenko er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er Lomachenkos nettoværdi så høj som $3 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde boksekarriere, aktiv siden 2013.

Vasyl Lomachenko nettoværdi $ under gennemgang

Fra en tidlig alder blev Vasyl tiltrukket af boksning, og da han blev trænet af sin far, hjalp Anatoly ham kun med at udvikle sine færdigheder. Han var også interesseret i ishockey, men krediterer sin far for bogstaveligt at træde ind i ringen og ikke ind på ishockeybanen.

Hans amatørkarriere startede i 2007, da han konkurrerede ved verdensmesterskaberne i Chicago, USA, selvom Moskva først blev udpeget som vært for begivenheden, men efter ikke at have opfyldt de nødvendige kriterier, blev mesterskabet overført til Chicago. Vasyl nåede semifinalen, hvor han tabte til Albert Selimov, hans eneste tab i løbet af sin amatørkarriere. På den anden side samlede han 396 sejre og vandt guldmedaljer ved de olympiske lege 2008 i fjervægtsafdelingen og OL i 2012, men denne gang i letvægtsafdelingen. Han vandt også guld ved verdensmesterskaberne i Milano 2009 og Baku 2011 og vandt også guld ved EM i 2008 i Liverpool, Storbritannien.

Efter afslutningen af OL i 2012 blev Vasyl professionel og underskrev en kontrakt med Top Rank efter at have forhandlet med en række promotorer. Han fik sin debut den 12. oktober 2013, hvor han kæmpede mod José Ramirez og noterede sin første professionelle sejr og afsluttede kampen i fjerde runde med en knockout.

I sin anden kamp i karrieren forsøgte Vasyl at blive den hurtigste fjervægtsmester, men tabte til Orlando Salido ved en delt beslutning. Han fortsatte dog med sine forhåbninger om at blive mester, og vandt i sin tredje kamp i karrieren den ledige WBO fjervægtstitel, efter at han ved flertalsbeslutning besejrede Gary Russell Jr. og sluttede sig til Saensak Muangsurin som den eneste bokser, der vandt en titel i sin tredje karrierekamp.

I sine næste tre kampe forsvarede Vasyl sin titel ved at besejre Chonlatarn Piriyapinyo, Gamalier Rodriguez og Romulo Koasicha, hvilket øgede hans nettoværdi. I 2016 besluttede han sig for at skifte kategori og kæmpe i junior letvægtsdivisionen, og i sin første kamp udfordrede han Román Martínez om titlen i Madison Square Garden, New York City, hvor han noterede sin sjette karrieresejr, og endte kampen i femte runde med en knockout og dermed den nye WBO junior letvægtsmester og den hurtigste bokser til at vinde to verdenstitler. Efter sejren ventede han på udfordrere og forsvarede sin titel fire gange, da han kæmpede med succes mod Nicholas Walters, Jason Sosa, Miguel Marriaga og Guillermo Rigondeaux, alle hans modstandere trak sig tilbage fra deres hjørner.

På grund af sin dominans i junior letvægtsdivisionen har Vasyl besluttet at rykke et trin op, og hans næste kamp vil være i letvægtsdivisionen, mod en passende modstander.

Når det kommer til hans personlige liv, er Vasyl gift med Elena, og parret har et barn sammen, men der er ingen yderligere privat info tilgængelig om denne stjernebokser, som i øjeblikket er nr. 1 aktiv bokser i superfjervægtskategorien.

Anbefalede: