Indholdsfortegnelse:

Jake Pauls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jake Pauls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jake Pauls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jake Pauls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Vielsen afbrudt! Slåskamp til Jake Paul og Tana Mongeaus bryllup 2024, Kan
Anonim

Jake Pauls nettoværdi er 4 millioner dollars

Jake Paul Wiki Biografi

Jake Joseph Paul blev født den 17. januar 1997 i Cleveland, Ohio, USA, og er en YouTube-personlighed og skuespiller, bedst kendt for at øge sin popularitet gennem den nu hedengangne videoapplikation "Vine". Han har medvirket i flere film og har også gjort gæsteoptrædener i forskellige tv-shows. Han har også ageret siden 2013, men alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Jake Paul? Fra slutningen af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 4 millioner dollars, hovedsagelig tjent gennem succes i skuespil og på YouTube. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Jake Pauls nettoværdi 4 millioner dollars

Jake voksede op i Westlake, Ohio, og startede sin online karriere ved at poste videoer gennem applikationen "Vine" i 2013. Hans popularitet voksede gennem det medie, og flere muligheder begyndte at åbne sig for ham for at øge sin nettoværdi. Han fik over fem millioner følgere til appen og tiltrak over to milliarder afspilninger, før "Vine" til sidst lukkede ned. To år senere blev han castet i en ny komedieserie med titlen "Bizaardvark", som var en del af Disney Channel, og spillede hovedrollen som Dirk, med andre skuespillere i showet, herunder Madison Hu og Olivia Rodrigo. Showet fokuserer på teenage-bedste venner, der poster komedievideoer og sjove sange på internettet, med succes promovere Jake og hæve hans nettoværdi.

Paul har fortsat gjort flere bestræbelser i 2017, hvilket øgede hans nettoværdi, herunder at blive inviteret som gæst i Det Hvide Hus i en begivenhed med fokus på sociale medier. Han er fortsat med at sende indlæg på sin YouTube-kanal, for det meste med vlog-indhold. Han besluttede sig derefter for at lancere virksomheden med titlen "Team 10", som fokuserer på teen-underholdning og arbejder som et marketing management og kreativt bureau; en masse andre investorer gik til virksomheden, herunder Vayner Capital, Horizons Alpha og Danhua Capital. Han har udgivet en sang gennem "Team 10" med titlen "It's Everyday Bro", som dog blev den fjerde mest mislikede video på YouTube, selvom den fik over 70 millioner visninger og toppede på den 94. plads i "Billboard Hot 100".

Til sidst, efter at have filmet anden sæson af "Bizaardvark", annoncerede Disney Channel, at Jake ville forlade serien. Det blev senere rapporteret, at der var mange offentlige klager fra Jakes naboer på grund af konsekvent fest og store menneskemængder, der samledes i hans nabolag. Jake udtalte derefter, at han ville fokusere på sit personlige brand fra nu af, og gennem "The Hollywood Reporter" udtalte han, at han blev fjernet fra serien på grund af hændelsen med offentlige klager. Spørgsmålet førte endda til et muligt kollektivt søgsmål mod ham, da han havde annonceret sin hjemmeadresse til offentligheden.

For sit personlige liv er det kendt, at Paul datede Alissa Violet, men deres forhold sluttede i 2017. Han blev også rygtet om at have et forhold til modellen Erika Costell, men det blev senere afvist. Han bor i Los Angeles, Californien - ifølge rapporter lejer han et palæ til $17.000 om måneden.

Anbefalede: