Indholdsfortegnelse:

Berømt Dex nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Berømt Dex nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Berømt Dex nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Berømt Dex nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Dexter Gore Jr.s nettoværdi er $600.000

Dexter Gore Jr. Wiki Biografi

Dexter Gore Jr. blev født den 6. september 1993 i Chicago, Illinois, USA, og er en rapper, bedst kendt for sit fokus på drill-rap i sange som "Try Me (Remix)" og "Bottle after Bottle". Han har udgivet flere mixtapes i løbet af sin karriere og har også samarbejdet med forskellige højt profilerede kunstnere. Han har været aktiv i branchen siden 2013, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Famous Dex? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $600.000, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for rap. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Berømt Dex nettoværdi $600.000

Dexter voksede op i Englewood på sydsiden af Chicago. Han gik på Paul Robeson High School. Han boede i, hvad der anses for at være et af de farligste kvarterer i Chicago, og selv om forskellige drill-rapperes startsted, blev han involveret i at sælge stoffer i en ung alder, men da hans mor pludselig gik bort, besluttede han at flytte væk. fra gadelivet, og fokuserede mere på sin musik, og begyndte at vise et stort potentiale.

Famous Dex blev en hype-mand tidligt i sin karriere, men var let genkendelig, hvilket førte til, at han prøvede at lave sin egen musik. Han lavede to remixes i 2013, som begyndte at åbne døre for ham for at øge sin nettoværdi. Året efter udgav han sin debutsingle med titlen "Bottle After Bottle", som hurtigt fik hundredtusindvis af visninger gennem YouTube. Han udgav derefter, hvad der blev endnu et viralt hit, med titlen "Duh Dummy", som også blev populært online, så Dex lavede et mixtape med titlen "Never Seen It Coming", som indeholdt sangen "Duh Dummy". I 2015 udgav han endnu et mixtape med titlen "Dexter's Laboratory", som indeholdt hitsange som "2 Times" og "Hoes Mad"; hans nettoformue voksede støt.

Året efter fortsatte Famous Dex med flere remixes, inklusive det med titlen "Dexter the Robot", som fandt stor popularitet gennem "Spinrilla"-appen. Derefter skrev han under med Rich Forever Music, pladeselskabet ejet af Rich The Kid, hvilket førte til yderligere to mixtapes. I 2017 udgav han så sit debutalbum med titlen "Dexter Meets Dexter", og er efterfølgende blevet identificeret for sin unikke drill-rap, der fokuserer mere på positivitet end aggression. Hans nettoformue er steget endnu mere.

For hans personlige liv er det kendt, at Dex er i et forhold med en person kendt offentligt som Baby Mamma; de har tre børn sammen. I 2016 fangede et overvågningskamera Dex i fysisk vold mod sin kæreste, hvilket førte til, at han blev fængslet, og hans godkendelsesaftaler blev afsluttet, men han har siden forsonet sig med sin kæreste. Han er meget aktiv på sociale medier inklusive Instagram, hvor han har over 2,4 millioner følgere og over 680.000 følgere på Twitter, med 160.000 likes på Facebook. Alle hans sociale mediesider viser hans daglige bestræbelser og opdateres regelmæssigt.

Anbefalede: