Indholdsfortegnelse:

Ezekiel Elliott Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ezekiel Elliott Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ezekiel Elliott Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ezekiel Elliott Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Ezekiel Elliott & Dak Prescott Get In The GYM With NFL Regular Season Around The Corner 2024, Kan
Anonim

Ezekiel Elliotts nettoformue er 15 millioner dollars

Ezekiel Elliott Wiki Biografi

Ezekiel Elijah Elliot blev født den 22. juli 1995 i Alton, Illinois, USA, og er en professionel amerikansk fodboldspiller, bedst kendt fra at spille i National Football League (NFL), som en running back for Dallas Cowboys. Han har været aktiv i sporten professionelt siden 2016, og alle hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Ezekiel Elliot? Fra slutningen af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 15 millioner dollars, hovedsagelig tjent gennem en succesfuld karriere i professionel fodbold. Han gjorde det også godt i løbet af sin college-fodboldkarriere og har vundet flere priser i løbet af sin karriere. Mens han fortsætter med at spille, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Ezekiel Elliotts nettoværdi 15 millioner dollars

Ezekiel voksede op med forældre, der tidligere var meget aktive i sport, især i deres kollegiale år - hans mor Dawn i sporet, og hans far i fodbold. Han gik på John Burroughs School, og i løbet af sin tid der spillede han basketball, fodbold og bane. Med skolens fodboldhold spillede han som en running back og modtog i 2012 prisen som årets offensive spiller fra St. Louis Post-Dispatch”. Takket være hans præstation gik holdet til tre lige mesterskabskampe, men var ikke i stand til at vinde en. Han lavede også en masse hækkeløb og sprintbegivenheder, hvilket førte til, at han blev kåret som årets Gatorade-baneatlet i Missouri. Efter immatrikulering blev han rangeret som en firestjernet rekrut, og blev senere underskrevet af Ohio State University.

I løbet af sin college-karriere spillede Elliot som backup og som skytte på specialhold. Han blev derefter starteren for holdet i 2014, hvilket førte holdet til at komme til 2014 Big Ten Championship Game. De gik til sidst til Sugar Bowl 2015, som de vandt, og han blev kåret til Offensive Player of the Game. Han afsluttede sin college-karriere ved at spille på Fiesta Bowl. Han modtog adskillige priser i slutningen af sin college-karriere, herunder en 2015 Graham-George Offensive Player of the Year og 2015 Ameche-Dayne Running Back of the Year. Han blev også udnævnt til Unanimous First Team All-Big Ten.

Ezekiel erklærede sig derefter til 2016 NFL Draft og blev valgt som det fjerde samlede valg af Dallas Cowboys. Han fik også en kontrakt til en værdi af $24,9 millioner med en bonus på $16,3 millioner, hvilket øgede hans nettoværdi betydeligt. Han præsterede godt i løbet af sin rookiesæson, og holdet ville nå slutspillet, hvor de til sidst tabte til Green Bay Packers, og Elliot var i kamp om 2016 Offensive Rookie of the Year Award. Han blev derefter suspenderet i de første seks kampe i den følgende NFL-sæson på grund af den personlige adfærdspolitik, der stammer fra beskyldninger om vold i hjemmet fra hans ekskæreste. Derefter vendte han tilbage til banen for at spille et par kampe, men senere blev hans karantæne genindsat, som fra midten af december stadig står.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om romantiske forhold, bortset fra hans ekskæreste med vold i hjemmet. Han var også gode venner med Kosta Karageorge, som begik selvmord gennem et skud i hovedet. Han købte også et hus til sine forældre efter at have underskrevet sin rookie-kontrakt.

Anbefalede: