Indholdsfortegnelse:

Rachel Levin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rachel Levin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Rachel Levins nettoværdi er $3 millioner

Rachel Levin Wiki-biografi

Rachel Levin blev født den 24. februar 1995 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, og er en YouTube-stjerne, som er bedst kendt af verden for sine skønhedsguru-videoer på sin kanal RLCBeauty101, som betragtes som en af de mest populære kanaler.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Rachel Levin er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Levins formue er så høj som 3 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes succesfulde karriere i skønheds- og underholdningsverdenen, aktiv siden 2010.

Rachel Levin nettoværdi $3 millioner

Rachel er en af seks børn og tilbragte sin barndom i Philadelphia i en familie af advokater og læger. Hun gik på Lower Merion High School, hvor Rachel var en del af cheerleading-teamet. Efter at hun var færdig med gymnasiet, meldte hun sig ind på Pennsylvania State University, men efter at hendes karriere tog fart, besluttede hun at vie alle sine kræfter til en professionel karriere i stedet for at jagte en grad.

Tilbage i 2010 åbnede Rachel i en alder af kun 15 sin YouTube-kanal RLCBeauty101 og postede sin første video "How To…Conceal Under Eye Dark Circles". Denne særlige video blev ret populær, og opmuntrede Rachel til at fortsætte med at lave videoer, selvom hun ikke tænkte på sig selv som den store skønhedsguru. Ikke desto mindre havde Rachel på ingen tid tiltrukket millioner af abonnenter med sine nye skønhedsvideoer, såsom "How to…Scrunch Your Hair", "New Year's Makeup Tutorial" og "How to…Get Rid of Black Heads Fast". I de senere år begyndte Rachel at inkorporere komedie og sketches i sin kanal, hvilket kun udvidede hendes fanskare yderligere, og hun har nu mere end 12,3 millioner abonnenter og har samlet over 2,3 milliarder visninger, hvilket helt sikkert har øget både hendes popularitet og nettoformue.

Derudover har forskellige publikationer noteret sig Rachels dygtighed og succes, og hun har været med i såsom "The Wall Street Journal" for sine kosmetik-gør-det-selvs, blevet citeret i "Cosmopolitan" og optrådt i "Adweek"-magasiner. Hun er også blevet inviteret videre til TV's "The Steve Harvey Show" og "Today". Som kun 21-årig deltog hun i 2016 Pennsylvania Conference for Women som gæstetaler, hvilket alle har øget hendes nettoværdi.

Bortset fra YouTube er Rachel også kendt på Instagram; hendes profil på dette sociale medie-netværk har næsten fire millioner følgere, hvilket også har bidraget til hendes nettoformue.

Med hensyn til hendes personlige liv er Rachel single for tiden, men det er kendt, at hun var i et forhold med Isaac Nakash, en Instagram-stjerne.

Anbefalede: