Indholdsfortegnelse:

Carter Oosterhouse nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Carter Oosterhouse nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Carter Nicholas Oosterhouses nettoværdi er $2 millioner

Carter Nicholas Oosterhouse Wiki Biografi

Carter Nicholas Oosterhouse blev født den 19. september 1976 i Traverse City, Michigan, USA, af Mary Lopez og Roland Oosterhouse, af mexicansk-amerikansk og hollandsk afstamning. Han er en model og tv-personlighed, nok bedst kendt som tømrer i TLC-tv-serien "Trading Spaces", HGTV-serien "Carter Can", "Red Hot & Green", "Million Dollar Room" og "Celebrity Motor Homes" og FYI-serien "Rowhouse Showdown".

Så hvor rig er Carter Oosterhouse? Kilder oplyser, at Oosterhouse har tjent en nettoværdi på over 2 millioner dollars i midten af 2016. Han har etableret sin rigdom gennem sit engagement i tv-branchen, såvel som gennem sin modelkarriere.

Carter Oosterhouse nettoværdi $2 millioner

Oosterhouse voksede op i Traverse City, den yngste af fire søskende. Han gik på Grand Traverse Area Catholic School og indskrev sig senere på Central Michigan University i Mount Pleasant, MI, hvor han dimitterede med en BA i ernæring og kommunikation.

Men efter sine to brødre lærte Oosterhouse tømrerarbejde fra han var 12 år og fortsatte med at arbejde som tømrer i sin skoletid. Efter endt uddannelse flyttede han til Los Angeles for at forfølge en model- og skuespillerkarriere. Hans første job i L. A. var blandt andet produktionsassistent og båndkoordinator for dokumentarserien "Project Greenlight".

Oosterhouse vandt først popularitet i 2003, da han sluttede sig til rollebesætningen i TLC-tv-serien "Trading Spaces", i løbet af showets fjerde sæson. Han optrådte også i spin-offs "Trading Spaces: Family" og "Trading Spaces: Boys V. Girls", som alle gav Oosterhouse muligheden for at vise sine ekstraordinære snedkerfærdigheder og har også bidraget væsentligt til hans nettoformue. De fik også magasinet People til at vælge ham som "Den mest sexede mand på tv" i deres 2003-udgave, og han ville til sidst blive kåret som en af de mest sexede mænd på tv af TV Guide Channel, Inside TV magazine og Cosmogirl.

Oosterhouses næste tv-optræden var i et afsnit af CBS-showet "Sunday Morning" i 2004. Året efter fungerede han som bidragyder til NBC's show "Three Wishes", og hans ekspertise har gjort det muligt for den unge tømrer at blive vist i programmer som f.eks. "The Tony Danza Show", "On-Air With Ryan Seacrest", "The Rachael Ray Show", "The CBS Early Show", "The View", "Entertainment Tonight" osv. Han har været en hyppig gæst på " The Oprah Winfrey Show" også, og været involveret i flere hjemmeforbedringsshows på HGTV-netværket.

I 2007 blev han vært for "Carter Can", som blev efterfulgt af et bag-kulisser-show kaldet "The Inside Job". Året efter begyndte han at være vært for et andet HGTV-show, "Red, Hot & Green", der promoverede miljøvenlige materialer til en jordvenlig livsstil. Fra 2011 har han været vært for HGTV-showet kaldet "Million Dollar Rooms", hvor han introducerer seerne til ekstravagante og dyre hjem. Han har også været vært for HGTV's "Celebrity Motor Homes", hvor han besøger Hollywood-stjernernes luksuriøse tourbusser, trailere og autocampere. I 2014 var han vært for reality-tv-serien "Rowhouse Showdown" på FYI-netværket, hvor han portrætterede hold, der konkurrerer om at transformere faldefærdige hjem. Hans engagement i tv-industrien har gjort Oosterhouse i stand til at etablere sig som en berømt ekspert i boligforbedring, og alle har tilføjet hans rigdom.

Bortset fra det foregående har Oosterhouse også forfulgt en modelkarriere, herunder adskillige modelkampagner for store navne som Nivea, Lincoln og Miller Light. Han har været med i en række tv-reklamer, herunder for Bud Light, Gillettes M3 Power razor og Rooms To Go. Han er også ansigtet for Nautica's herreduft Voyage, som alle har tilføjet nettoværdien.

Når det kommer til hans privatliv, har Oosterhouse været gift med skuespillerinden Amy Smart siden 2011.

Parret er dedikeret til miljøbevidsthed og uddannelse og til forskellige velgørende formål. Oosterhouse har grundlagt en non-profit organisation kaldet Carter's Kids, der fokuserer på at bygge og udvikle samfundsparker og legepladser i lavindkomstsamfund for at fremme sundhed og velfærd.

Anbefalede: