Indholdsfortegnelse:

Markelle Fultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Markelle Fultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Markelle Fultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Markelle Fultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Markelle Fultz Is Back And He's *BALLING* 2024, Kan
Anonim

Markelle N'Gai Fultz nettoværdi er $25 millioner

Markelle N'Gai Fultz Wiki Biografi

Født Markelle N'Gai Fultz den 29. maj 1998 i Upper, Marlboro, Maryland USA, og han er en professionel basketballspiller hos Philadelphia 76ers i National Basketball Association (NBA).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Markelle Fultz er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Fultz' nettoværdi er så høj som $25 millioner, tjent gennem hans karriere, der først startede i denne 2017-sæson.

Markelle Fultz nettoværdi $25 millioner

Opvokset i Upper Marlboro er han den yngste af to børn, opdraget af en enlig mor, Ebony. Efter at have fundet sin trøst i basketball tog Keith Williams ham under sine vinger og fungerede som Markelles mentor gennem årene. Markelle gik på DeMatha Catholic High School, men spillede ikke i sit første år, men blev derefter en af de bedste spillere i sin klasse og blev kåret som den 3. bedste spiller i USA af Scout.com.

Efter at have afsluttet gymnasiet blev Fultz rekrutteret af University of Washington og spillede for Washington Huskies herrebaskethold, før han erklærede sig til 2017 NBA Draft. I sin eneste sæson i Washington blev Markelle udnævnt til førsteholdets All-Pac-12 og tredjeholdets All-American, takket være et gennemsnit på 23,2 point, 5,9 assists og 5,7 rebounds pr. kamp, dette på trods af den dårlige præstation. hold samlet, med en 9-22 sæsonrekord.

Han blev valgt af Philadelphia 76ers som det første samlede valg, efter at 76ers front office byttede draft-positioner med Boston Celtics. Han underskrev sin første professionelle kontrakt den 8. juli til en værdi af 20 millioner dollars over fem år, hvilket helt sikkert etablerede grundlaget for hans nettoformue. Udover sin klubkontrakt skrev Markelle også under på en aftale med Nike, hvilket også har bidraget til hans nettoformue.

Når det kommer til hans præstationer på banen, fik Markelle en solid start, og 76ers håbede på en succesfuld sæson med ham, Ben Simmons, og Joel Embid førende franchisen til en play-off-optræden, men han har været sat på sidelinjen, siden han opdagede, at han led af en ubalance i skulderbladsmuskulaturen. Han havde problemer med at skyde i sine første par kampe, og lavede kun 33 % af sine skud, uden selv at forsøge at lave en trepointer. Han venter nu på en fuldstændig bedring for at komme tilbage på basketballbanen.

Når det kommer til at tale om denne spirende basketballstjernes personlige liv, har Markelle desværre en tendens til at holde sine mest intime detaljer skjult for offentlighedens øjne, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om ham i medierne.

Anbefalede: