Indholdsfortegnelse:

Chance The Rapper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Chance The Rapper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Chance The Rapper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Chance The Rapper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Net Worth of Chance the Rapper | lifestyle | Biography | Wife | Children | Family | 2021 2024, Kan
Anonim

Kansler Jonathan Bennetts nettoværdi er $9 millioner

Kansler Jonathan Bennett Wiki Biografi

Født som kansler Jonathan Bennett den 16. april 1993 i Chicago, Illinois, USA, som kendt under sit professionelle navn Chance The Rapper er også en pladeproducer, skuespiller og sangskriver, der kom til fremtrædende plads efter udgivelsen af "Acid Rap" (2013), hans mixtape, som er blevet downloadet mere end en million gange.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Chance the Rapper er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Chance the Rappers nettoværdi er så høj som $9 millioner, tjent gennem hans succesrige karriere, aktiv siden 2011.

Chance The Rapper Net Worth $9 Million

Det ældste barn født af Ken Williams-Bennett - som arbejdede på kontoret for den tidligere Chicago-borgmester Harold Washington og senere var medhjælper for senator Barack Obama - og hans kone Lisa Bennett, som var sekretær for kontoret for Illinois Attorney General, ' Chance' gik på Jones College Prep High School, og det var i løbet af hans sidste år, at Chance indspillede sit debut-mixtape "10 Day", som en analogi til en ti dages suspension, han modtog, efter at han blev taget i besiddelse af marihuana på campus. Snart nok blev Chance en sensation, på trods af at han blev latterliggjort af lærere for sine ambitioner.

Mixtapen udkom officielt den 3. april 2012 og er siden da blevet downloadet mere end en halv million gange gennem mixtape-delingssiden DatPiff. Hans debutudgivelse lancerede ham til stjernestatus, hvilket satte ham i stand til at skabe nye bekendtskaber med nogle af de mest fremtrædende producere og musikere, inklusive Chuck Inglish og Kenny Jame$, blandt andre, udover at lægge grundlaget for hans nettoformue.

Han samarbejdede derefter med Childish Gambino om sangen "They Don't Like Me", som kan findes på Gambinos "Royalty"-mixtape. Efter et vellykket samarbejde sluttede Chance sig til Gambino på hans Nordamerika-turné som åbningsakt.

Han cementerede sin plads i rapscenen med sit andet mixtape - "Acid Rap" - som er blevet downloadet mere end en million gange, hvilket øgede hans nettoværdi betydeligt. Siden da har Chance arbejdet med en række succesfulde musikere, og også formået at udvide sin indflydelse til modeverdenen, da han arbejdede med Dockers, og senere H&M, hvilket også bidrog til hans nettoformue. Han arbejdede dog evigt på sin musik og udgav endnu et mixtape "Coloring Book", som debuterede som nr. 8 på den amerikanske Billboard 200-hitliste, og vandt det bedste rapalbum ved 2017 Grammy Awards.

Udover sit soloarbejde er Chance også en del af Save Money-rapkollektivet, med blandt andre Vic Mensa, Nico Segal, Towkio, Joey Purp og Kami, og er forsanger i bandet The Social Experiment, som bl.a. han har udgivet ét album - "Surf" - i 2015, hvilket også øgede hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv har Chance en datter, født i 2015 til hans daværende kæreste Kirsten Corley, selvom de siden er gået fra hinanden, men fortsat deler ansvaret for barnet. Han bor stadig i Chicago.

Chance er også en anerkendt filantrop og er også aktiv i politik, en åbenhjertig kritiker af den nuværende præsident i USA, Donald Trump.

Han er en troende kristen og har ofte nævnt Jesus Kristus i sine sange.

Anbefalede: