Indholdsfortegnelse:

Donnie Swaggart nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donnie Swaggart nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donnie Swaggart nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donnie Swaggart nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Sister Frances Swaggart addresses recent shootings. 2024, Kan
Anonim

Donnie Swaggart nettoværdi er $700.000

Donnie Swaggart Wiki Biografi

Donnie Swaggart blev født den 18. oktober 1954 i Baton Rouge, Louisiana USA, og er evangelist med fokus på pinseforkyndelse. Han er også søn af Jimmy Swaggart, en af de mest berømte prædikanter.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Donnie Swaggart er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Swaggarts rigdom er så høj som $700.000, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere, aktiv siden 80'erne.

Donnie Swaggart nettoværdi $700.000

Født som den eneste søn af Jimmy og Frances Swaggart, fulgte Donnie, inspireret af sin far, i hans fodspor. Så snart han var gammel nok, ville han på egen hånd deltage i sin fars forkyndelse, og på ingen tid ønskede han at vie sit liv til at sprede Guds ord over hele verden, faktisk ifølge Jimmy.

Han grundlagde Family Worship Center Church i Baton Rouge, hvor han holder sine egne prædikener. Efterhånden steg antallet af hans tilhængere, og han var i stand til at påvirke et stort antal mennesker. Takket være hans voksende popularitet var Donnie i stand til at udvide sin indflydelse, ikke bare i hele USA, men rundt om i verden. Indtil videre har han spredt Guds ord i lande som Sverige, Danmark, Norge, Ukraine, Australien, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Nigeria, Indien samt Storbritannien, hvilket kun har øget hans nettoformue til en stor grad.

Han er en fast prædikant ved sin far Jimmy Swaggarts Minister Camp-møder, mens de to har været en del af SonLife Broadcast Network. Dette har ført til, at størstedelen af deres prædikener er blevet telecastet gennem netværket, hvilket også har tilføjet et betydeligt beløb til Donnies nettoværdi. Han er bedst anerkendt for sine budskaber lørdag aften, der centrerer sig om Helligåndsnætternes tema.

Med hensyn til hans personlige liv er Donnie gift med Debbie, og parret har tre børn sammen, som har givet dem otte børnebørn. Donnie og Debbie bor i Baton Rouge.

Anbefalede: