Indholdsfortegnelse:

Allan Kaysers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Allan Kaysers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Allan Kaysers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Allan Kaysers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Allan Joseph Kayser II nettoværdi er $1,5 millioner

Allan Joseph Kayser II Wiki Biografi

Allan Joseph Kayser II, født den 18. december, 1963, er en skuespiller, der måske stadig huskes bedst for at optræde i "Mama's Family", tv-sitcomen, fra 1986 til 1990.

Så hvor meget er Kaysers nettoværdi? I slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $1,5 millioner, erhvervet hovedsageligt fra hans år med at arbejde som skuespiller.

Allan Kayser nettoværdi $1,5 millioner

Kayser er født i Littleton, Colorado, USA og har altid haft en passion for skuespil. Efter at have gået på Columbine High School fra 1978 til 1982 flyttede han straks til Los Angeles for at forfølge en karriere i underholdningsindustrien.

Kaysers karriere startede i film, da han medvirkede i filmene "Hot Chili" i rollen som Jason i 1985 og "Night of the Creeps" som Brad i 1986. Hans karriere tog derefter fart, da han blev castet i tv-sitcomen "Mama's" Familie." Hans tidlige år som skuespiller satte helt sikkert fart på hans karriere og lagde også grundlaget for hans nettoformue.

Kayser sluttede sig til "Mama's Family" i 1986 og spillede rollen som Mitchell "Bubba" Higgins, søn af karaktererne Ed og Eunice og barnebarn af Thelma Harper, hovedpersonen. Rollen blev oprindeligt portrætteret som en rebelsk teenager, men blev med tiden en af de elskede i showet, og hans optræden gav ham titlen "teen-idol", og fik ham en nominering til en Young Artist Award i kategorien Bedste Ung skuespiller med gæsterolle i en drama- eller komedieserie. Da Allan til sidst optrådte i 96 afsnit i "Mama's Family", var hans rolle helt sikkert med til at løfte hans karriere som skuespiller og øgede også hans nettoværdi enormt.

Efter "Mama's Family" lagde Kayser sig ned i showbusiness i et stykke tid, og vendte tilbage for at afslutte sin uddannelse ved at gå på Central Missouri State University i Warrensburg i slutningen af 1990'erne, hvor han fortsatte sin passion for skuespil.

Da Kayser kom tilbage til showbusiness, fokuserede han på film. I 1997 optrådte han i "Journey of the Heart", efterfulgt af "Double Teamed" og "More than Puppy Love" i 2002. Andre film, han lavede i årtiet, omfattede "Shimmer", "Alle veje fører hjem" og "Næste" Ringer”. Hans optrædener i film bidrog også til hans nettoværdi.

I dag arbejder Kayser stadig som skuespiller, selvom han optræder sjældnere i film og på tv. Hans seneste projekter har tilsyneladende været "House of Forbidden Secrets" og "House of the Witch Doctor" i 2013.

Med hensyn til sit personlige liv var Kayser gift med Lori, med hvem han har to børn, men deres ægteskab endte i skilsmisse. Siden 2014 har han været gift med Sara, og har nu to børn med hende.

Anbefalede: