Indholdsfortegnelse:

Paulina Garcías nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Paulina Garcías nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paulina Garcías nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paulina Garcías nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Paulina Garcia Alfonso, født den 27. november 1960, er en chilensk skuespillerinde, dramatiker og teaterinstruktør, der som Pali Garcia blev kendt gennem sit arbejde i "Los Titeres", "Cachimba" og "Gloria".

Så hvor meget er Garcias nettoværdi? Fra slutningen af 2017 anslog autoritative kilder, at det er over $600.000 dollars, erhvervet fra hendes år med at arbejde i film og på tv og scene, som nu strækker sig over mere end 30 år.

Paulina Garcías nettoværdi $600.000

Født i Santiago, Chile, startede Garcias passion for skuespil i en tidlig alder, hvilket fik hende til at forfølge det på college. Hun studerede teaterkunst ved det pavelige katolske universitet i Chile og dimitterede med en grad i teaterkunst og efterfølgende med et diplom i teaterregi og forfatterskab.

I 1983 debuterede Garcia i det katolske universitets teaterproduktion af "¿Dónde estará la Jeanette?" – hendes præstation gav hende en APES-pris for bedste skuespillerinde. Nogle af de andre bemærkelsesværdige produktioner, hun har været involveret i, inkluderer "Carino Malo", "The Trojan Woman" og "Las Analfabetas". Hendes år i teater var helt sikkert med til at sætte hendes karriere i gang og var grundlaget for hendes nettoformue.

Sammen med sin succes i teatret dykkede Garcia også ned i tv-verdenen og debuterede i 1984 i "Los Titeres", som blev efterfulgt af "La Villa", "La Invitacion", "Los Venegas" og "El Milagro de Vivir".”, alt sammen støt stigende til hendes nettoværdi.

Efter flere års succes som skuespiller, gik Garcia derefter videre til instruktion og instruerede i 1996 "El Continente Negro", som hun modtog en nominering for fra APES Award for bedste instruktør. Det blev derefter fulgt af "Lucrecia Y Judith", "Recordando con ira" og "Anhelo del Corazon". Hendes arbejde som direktør hjalp også hendes karriere og øgede dermed hendes rigdom.

Med sine år i skuespil og instruktion besluttede Garcia at dele sin passion og underviste i skuespil på University of Chiles teaterskole og også på University for Development og University for the Arts, Science and Communication. Hun stiftede også Teaterdirektørforeningen.

I 2002 fik Garcia endelig sin debut i film og medvirkede i "Tres noches de un Sabado", efterfulgt af "Cachimba" i 2004 og "Casa de Remolienda" i 2007. Men det var hendes arbejde i filmen "Gloria" i 2013 det fik hende stor anerkendelse; hun modtog sølvbjørnen for bedste kvindelige hovedrolle ved Berlin International Film Festival for sin præstation i filmen.

For nylig har Garcia optrådt i filmene "Little Men" og "The Desert Bride". Hun optrådte også i den populære Netflix-tv-serie "Narcos" og spillede rollen som Hermilda Gaviria, så hun er stadig efterspurgt, og hendes nettoværdi stiger stadig.

Med hensyn til sit personlige liv har Paulina Garcia været gift med Gonzalo Salamanca siden 1994, og sammen har de to børn, Maria Gracia og Camilo. Hun var tidligere gift med Juan Carlos Zagal.

Anbefalede: