Indholdsfortegnelse:

Gianna Martello Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Gianna Martello Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Gianna Martello Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Gianna Martello Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Abby Lee Miller vs. Gianna Martello - Guess The Post 2024, Kan
Anonim

Gianna Martellos nettoværdi er $600.000

Gianna Martello Wiki Biografi

Gianna Martello blev født den 10. juni 1989 i Pittsburgh, Pennsylvania, USA, og er en professionel koreograf, der måske er bedst kendt for at optræde i reality-tv-showet "Dance Moms".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget rigdom denne talentfulde kunstner har akkumuleret indtil videre? Hvor rig er Gianna Martello? Ifølge kilder anslås det, at Gianna Martellos samlede nettoværdi i slutningen af 2017 drejer sig om summen af $600.000, primært erhvervet gennem hendes optrædener i reality-tv-shows på kameraet, som startede i 2011.

Gianna Martellos nettoværdi $600.000

Gianna blev født af Kim og Paul Martello, og var interesseret i dans fra en meget tidlig alder, da hendes mor og hendes tante begge var succesrige dansere. I en alder af kun fire blev Gianna Abby Lee Millers elev og finpudset sine danseevner og talenter i løbet af de næste to årtier, hvilket til sidst førte hende til at blive en af de førende koreografer på Abby's Reign Dance Productions studie. Dette foretagende dannede grundlaget for Gianna Martellos nuværende nettoformue. Inden hun omfavnede sin dansekarriere på fuld tid, tog Gianna sin Bachelor of Arts-grad i reklame og public relations fra Point Park University i sin hjemby.

Gianna kom til større fremtræden i 2011, da hun sluttede sig til besætningen på Lifetimes reality-tv-serie "Dance Moms", der fungerede som en af koreograferne, og hvor hun arbejdede i de næste mange år. I april 2017 meddelte hun, at hun forlod showet, som i øjeblikket er i sin syvende sæson; det er sikkert, at engagementet i dette show hjalp Gianna Mortello til dramatisk at øge hendes popularitet såvel som de samlede indtægter med en stor margin.

Bortset fra dem, der allerede er nævnt ovenfor, har Gianna også været med i flere andre tv- og reality-produktioner, såsom flere "Teen Choice Awards"-ceremonier. Hun har også gæstet hovedrollen som skuespillerinde i "Kingdom Geek" og "JoJo's Juice" tv-serier og fungerede også som koreograf af Alexx Calises "Cry" musikvideo. Uden tvivl har alle disse anstrengelser og hendes efterfølgende resultater hjulpet Gianna Mortello til markant at øge den samlede størrelse af hendes rigdom.

Når det kommer til Gianna Martellos personlige liv, på trods af at hun tilbragte størstedelen af sin tid foran kameraerne, har hun formået at holde det ret privat. Der er ikke nogen relevant information om hendes romantiske forbindelser og affærer, ikke engang rygter, endnu! Hun bor i øjeblikket i Los Angeles, Californien.

Anbefalede: