Indholdsfortegnelse:

Lisa Bonets nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Lisa Bonets nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lisa Bonets nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lisa Bonets nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Lisa Bonet Biography 2024, Kan
Anonim

Lisa Bonets nettoværdi er $10 millioner

Lisa Bonet Wiki Biografi

Lisa Michelle Bonet er en amerikansk skuespillerinde og filminstruktør, født den 16. november 1967 i San Francisco, Californien af afroamerikansk og jødisk afstamning, hun er stadig nok bedst kendt for sin rolle i den legendariske 1980'er sitcom "The Cosby Show", selvom hendes karriere har nu strakt sig over 30 år.

Så hvor rig er Lisa Bonet fra begyndelsen af 2017? Autoritative kilder anslår, at hendes nuværende nettoformue er over 10 millioner dollars, tjent primært ved at optræde i populære tv-serier og film.

Lisa Bonets nettoværdi $10 millioner

Bonet blev interesseret i skuespil i en tidlig alder, og som barn fik hun allerede små roller i forskellige tv-shows. Hun dimitterede fra North Hollywood Celluloid Actor's Studio, hvor hun havde hovedfag i skuespil, hvorefter hendes store gennembrud blev castet i rollen som Denise Huxtable Kendall i "The Cosby Show" i 1987. At blive et genkendeligt ansigt over hele verden øgede Lisa Bonets nettoformue og hendes omsættelighed. Hun optrådte i showets spin-off "A Different World", og forlod således "The Cosby Show" for et stykke tid, og for sin rolle i showet modtog hun en Emmy Award-nominering.

Sideløbende i 1987 spillede Lisa Bonet sammen med Mickey Rourke i filmen "Angel Heart", som også var populær, og hun blev mere anerkendt uden for tv-verdenen. Et år senere optrådte hun i en birolle i "Enemy of the State", og hendes andre bemærkelsesværdige optrædener har været i filmene "High Fidelity", "Whitepaddy" og "Biker Boyz", hvor hun spillede karakteren Queenie. Hendes seneste værker er i rollen som Maya Daniels i det amerikanske tv-program "Life on Mars", udsendt af ABC, plus i tv-serierne "Girls" og "Ray Donovan" i 2016.

Stjernens personlige liv er lige så omtalt som hendes skuespillerkarriere. I 1992 besluttede Bonet lovligt at ændre sit navn til Lilakoi Moon, selvom hun professionelt stadig er kendt som Lisa Bonet. Hendes forhold til den berømte musiker Lenny Kravitz blev ofte diskuteret i tabloiderne; parret giftede sig i Las Vegas i 1987 efter to års dating, men blev skilt seks år senere - de har en datter. I 2005 begyndte hendes forhold til skuespilleren Jason Momoa, som blev hendes mand i 2007. I en alder af 39 fødte Lisa Bonet sin anden datter, efterfulgt af en søn i 2008. Lisa bor i øjeblikket i Los Angeles med alle sine børn, i en hjem, hun købte for en million dollars i 1998.

Anbefalede: