Indholdsfortegnelse:

Eva Gutowski (MyLifeAsEva) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Eva Gutowski (MyLifeAsEva) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Eva Gutowski (MyLifeAsEva) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Eva Gutowski (MyLifeAsEva) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: THE NEXT CHAPTER & CASPAR LEE | MyLifeAsEva 2024, Kan
Anonim

Eva Marisol Gutowskis nettoværdi er $750.000

Eva Marisol Gutowski Wiki Biografi

Eva Gutowski blev født den 29. juli 1994 i Brea, Californien, USA, af blandet herkomst, da hun har Puerto Ricansk, polsk og irsk arv. Hun er også en YouTube-personlighed, skuespillerinde og anerkendt forfatter, men er nok bedst kendt af verden for sine videoer, der er offentliggjort på YouTube, som indeholder skønhedsråd især til unge piger.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Eva Gutowski er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Gutowskis formue er så høj som $750.000, et beløb tjent gennem hendes succesfulde karriere i underholdningsverdenen, som kun har været aktiv siden 2011.

Eva Gutowskis nettoværdi $750.000

Da hun voksede op med sin søster i en lille by i Orange County, stræbte Eva efter at blive skuespiller fra en ung alder. Men da hun blev ældre, ændrede hendes mål sig til de mere realistiske, og hun gik på college for at studere journalistik.

Men stort set sideløbende startede hendes mediekarriere i 2011, da hun åbnede sin YouTube-kanal, MyLifeAsEva; hun begyndte med at poste komedievideoer og af og til mode- og skønhedsråd. Evas popularitet begyndte at vokse næsten øjeblikkeligt, og på ingen tid samlede hun over fem millioner abonnenter. I dag har hun langt over otte millioner abonnenter på sin kanal, som har mere end 230 videoer uploadet, og har samlet set fået mere end otte milliarder visninger. Denne aktivitet har ikke kun øget Evas popularitet, men også hendes nettoformue og åbnet døre for den videre udvikling af hendes karriere.

Hun startede sin skuespillerkarriere i 2016, med rollen som Journalisten i webserien "Escape the Night", ved siden af andre populære YouTubere, Joey Graceffa og Liza Koshy, blandt andre. Eva er desuden også hovedstjernen i tv-serien "Mig og min mormor" (2017) og har medvirket i tv-serien "Hele natten" (2017), som alle har tilføjet en betydelig mængde til hendes nettoformue.

Eva har også prøvet sig selv som vært og er senest blevet udnævnt til vært på MTV's "Total Request Live", hvilket uden tvivl også har øget hendes nettoformue.

Med hensyn til sit personlige liv har Eva været i et romantisk forhold med freelancefotografen Adam Bartoshesky siden 2016. Før ham var hun i forhold til Instagram-stjernerne Alex Hayes og Andrew Kingsbury.

Anbefalede: