Indholdsfortegnelse:

Jaclyn Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jaclyn Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jaclyn Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jaclyn Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: ЗИМА ДОЛЖНА БЫТЬ! ПРАЗДНИЧНЫЙ ПОДАРОК ​​2021! 2024, Kan
Anonim

Jaclyn Roxanne Eilers nettoværdi er $600.000

Jaclyn Roxanne Eilers Wiki Biografi

Hun er født som Jaclyn Roxanne Eilers den 20. juli 1990 i Illinois, USA. Hun er en YouTube-personlighed, der er bedst kendt af verden for at have lagt op make-up-tutorial-videoer, og derfor betragtes som en skønhedsguru.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jaclyn Hill er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Hills formue er så høj som $600.000, et beløb tjent gennem hendes succesfulde karriere som make-up artist, aktiv siden 2010.

Jaclyn Hills nettoværdi $600.000

Jaclyn er det yngste barn af James Eilers og hans kone Robin, og har en ældre bror og en ældre søster. Hun tilbragte sine første otte år på familiegården i Mineral, Illinois, men da hendes far fik alvorlige skader i en bilulykke, der gjorde ham ude af stand til at gå, flyttede familien til Tampa, Florida; hendes far hævdede at have modtaget en besked fra Gud, hvori han blev bedt om at forfølge missionærarbejde og dermed blive evangelist, hvilket resulterede i familiens flytning, men hendes forældre blev skilt, og Jaclyn blev fremmedgjort fra sin far.

Efter at have afsluttet gymnasiet, indskrev Jaclyn på universitetet i Sarasota, hvor hun studerede fotografi, men der er ingen bekræftelse på, om Jaclyn modtog sin grad.

Hendes YouTube-kanal blev lanceret i 2011, men allerede inden da var Jaclyn begyndt at arbejde som makeupartist – primært freelance – men så arbejdede hun også for MAC Cosmetics.

Hendes YouTube-kanal begyndte dog at få mere opmærksomhed, og antallet af abonnenter voksede støt. Opmuntret af denne tidlige succes fortsatte Jaclyn med at poste make-up-tutorials, som fangede opmærksomheden hos flere kosmetikfirmaer, herunder Becca, et australsk-baseret kosmetikfirma, og på ingen tid indgik Jaclyn en aftale med firmaet om at lancere sin egen highlighter skyggekollektion, kaldet Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection. Jaclyn, der i forvejen var en populær makeupartist, kunne hun kun forbedre sin karriere yderligere, hvilket hun gjorde ved at samarbejde med Morphe Cosmetics om at skabe øjenskyggeprodukterne, som senere blev navngivet Jaclyn Hill Palette, og som blev udgivet i juni 2017, hvis salg helt sikkert har gavnede hendes nettoformue.

Når hun vender tilbage til sin karriere på YouTube, har Jaclyn indtil videre samlet mere end 4,5 millioner abonnenter, mens hendes videoer har fået mere end 375 millioner visninger i alt, hvilket også har tilføjet hendes nettoværdi. En af hendes videoer viser en af de mest fremtrædende realitystjerner - Kim Kardashian West - og har titlen "Get Ready with Me and Kim Kardashian". Alene videoen er blevet set mere end syv millioner visninger i den første måned, og nu har den over otte millioner visninger.

Hvad angår hendes personlige liv, har Jaclyn været gift med John Hill siden 2009, og parret bor i Tampa, Florida, med deres fire Shih Tzu-hunde.

Jaclyn er opdraget som en hengiven kristen og har fortsat med at praktisere længe ind i sit voksne liv, idet hun har været fast ved bibelstudiegruppemøder.

Anbefalede: