Indholdsfortegnelse:

Scott Shannon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Scott Shannon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Scott Shannon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Scott Shannon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Scott Shannon nettoværdi er $2 millioner

Scott Shannon Wiki Biografi

Michael Scott Shannon, født den 25. juli 1947, er en amerikansk discjockey, der blev berømt for sine shows, herunder "Z Morning Zoo", "Scott Shannon Presents America's Greatest Hits" og "The Sean Hannity Show".

Så hvor meget er Shannons nettoværdi? Fra midten af 2017, baseret på autoritative kilder, er det rapporteret at være over $2 millioner, erhvervet fra hans år som DJ i forskellige radiostationer, og for også at være VJ og programdirektør, i løbet af en karriere, der begyndte i slutningen af 1960'erne.

Scott Shannon nettoværdi $2 millioner

Shannon er født i St. Louis, Missouri, og tilbragte det meste af sin opvækst i Indianapolis, Indiana. Lige efter at han var blevet immatrikuleret fra gymnasiet, fulgte han sin families militære fodspor og meldte sig ind på en militærskole.

Shannons karriere inden for radio startede i hans militærskoleår, hvor han sluttede sig til WFBS 1450 i Spring Lake, North Carolina og senere arbejdede ved WCLS 1580 AM i Columbus, Ohio, hvor han besluttede at forlade militæret og blive fuldtids hos WABB i Mobile, Alabama. Hans tidlige år som DJ etablerede hans karriere og hjalp også med at starte hans nettoformue.

Efter WABB blev Shannon kort ansat hos WMPS i Memphis, og flyttede derefter til Nashville for at blive aftenvært ved WMAK 1300 AM. Dur.

I løbet af 70'erne havde Shannon også et kort eventyr i musikken, da han indspillede "Here Comes Summer" med Jack Grochmal, også blev pladepromotor hos Casablanca Records, men snart vendte tilbage til radioen.

Andre stationer, som Shannon arbejdede med, inkluderede WPGC-FM i Washington D. C., hvor han fik stationen nummer 1 i vurderinger, WQXI i Atlanta og WRBQ-FM i Tampa, Florida.

På trods af at han allerede har en fantastisk karriere, er Shannon mest kendt for sit arbejde på radiostationen Z100 i New York i midten af 80'erne. Han og Ross Brittain skabte "Z Morning Zoo", og blev inden for få måneder den bedst bedømte station i New York. I løbet af denne tid var han også vært for "Scott Shannons Rockin' America: The Top 30 Countdown". Hans succes inden for radio skød hans karriere og hjalp enormt på hans rigdom.

Efter et par år forlod Shannon Z100 og vovede sig ind på andre radiostationer; han arbejdede i Pirate Radio, KQLZ i et stykke tid, men hans show tog ikke fart. Han tog tilbage til New York i 1991 og sluttede sig til WPLJ, hvor han startede "The Big Show" sammen med Todd Pettengill. Udover at være vært arbejdede han også som stationens programdirektør. Han gjorde endnu en gang stationen til en succes, men besluttede at forlade i 2014.

I dag er Shannon stadig aktiv i radiobranchen. Han er i øjeblikket vært for "Scott Shannon in the Morning" på WCBS FM, og er også stemmen til "The Sean Hannity Show".

Nogle af Shannons anerkendelser inkluderer at blive udnævnt til "Århundredes programdirektør" af magasinet FMQB. Han blev også optaget i National Association of Broadcasters Hall of Fame i Washington D. C. i 2003 og i National Radio Hall of Fame i Chicago i 2006.

Med hensyn til hans personlige liv har Shannon været gift med Patricia Martin siden 1984, og sammen har de en datter.

Anbefalede: