Indholdsfortegnelse:

Kaitlyn Elizabeth Clark nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kaitlyn Elizabeth Clark nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kaitlyn Elizabeth Clark nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kaitlyn Elizabeth Clark nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Kaitlyn Elizabeth 2024, Kan
Anonim

Kaitlyn Elizabeth Clarks nettoværdi er 1 million dollars

Kaitlyn Elizabeth Clark Wiki Biografi

Kaitlyn Elizabeth Clark blev født den 26. juli 2012 i Georgia, USA af Anna Shannon Cardwell og Caleb Clark. Hun er kendt som en reality-tv-stjerne, der optrådte i ''Here Comes Honey Boo Boo''.

Så hvor rig er Kaitlyn Elizabeth Clark i slutningen af 2017? Mens hun stadig kun er et barn, er hendes families nettoværdi så høj som 1 million dollars, deres rigdom er akkumuleret fra deres fem år lange karriere som reality-tv-stjerner.

Kaitlyn Elizabeth Clark nettoværdi 1 million dollars

Den første sæson af ''Here Comes Honey Boo Boo'' blev oprindeligt sendt den 8. august 2012 med afsnittet med titlen ''This Is My Crazy Family''. I showet fik vi mødt Kaitlyns familie ledet af matriark June Thompson, kendt som Mama June. Den tidligere nævnte reality-serie er primært fokuseret på Alana Thompson, bedre kendt som ''Honey Boo Boo'', en deltager i skønhedskonkurrencen for børn. I begyndelsen af showet havde hun allerede optrådt i en anden reality-serie med titlen ''Toddlers & Tiaras'', så familien er allerede kendt af publikum, som udover ''Mama June'' og Alana, omfatter Kaitlyns mor Anna og tanter Jessica og Lauryn. Serien blev sendt på TLC og modtog hård kritik, idet den blev kaldt ''en gyserhistorie, der poserede som et reality-tv-program''. Udover det, fortsatte nogle med at udtrykke deres bekymring for den potentielle udnyttelse af børn i showet. Men nogle kritikere, såsom James Poniewozik, roste showet, men kritiserede dets producenter for deres repræsentation af Thompson-familien. Kaitlyn blev født i den første sæson, i episoden med titlen ''It Is What It Is'' - Anna fik hende, da hun var 17 år gammel. Den første sæson af programmet sluttede den 10. februar 2013 med ''A Very Boo Christmas''.

Hver anden fremtidig sæson byder på Clark; anden sæson af showet havde premiere den 17. juli 2013 med afsnittet ''Mo' Butter, Mo' Better''. I den episode fik publikum at se baby Kaitlyn overvåget af sin bedstemor, June Thompson som Kaitlyns mor, vendt tilbage til skolen. Showet sluttede til sidst den 14. august 2014 efter fire sæsoner.

Når det kommer til Clarks privatliv, fik hun tilnavnet ''Gigi's Baby, Kaite Lizzie''. Da hun blev født, klippede Annas far navlestrengen. Hun blev født med en ekstra tommelfinger, som hun fik fjernet kirurgisk i en alder af fire. Kaitlyns mulige biologiske far er Caleb Clark, som tilbragte to år med Anna. Efter at hendes forhold til Caleb var afsluttet, giftede Anna sig med Michael Cardwell, og Kaitlyn omtaler ham ofte som ''Daddy'' og var en af blomsterpigerne ved Annas og Michaels bryllup den 3. maj 2014. Hun blev den ældre halvsøster. til Kylee Madison Cardwell den 9. december 2015. I 2017 gik Anna og Michael dog fra hinanden; Anna fortsatte med at skrive om det på sin Facebook-side og sagde, at '' ting er ved at ændre sig, og når det sker, så skal folk ikke blæse mig op, fordi jeg ikke er ond. Senere tilføjede hun, at hun talte om sin forholdsstatus. Anna og Michael ændrede deres status til ''separeret'' bagefter. Kaitlyn bor i øjeblikket i Rockford, Alabama.

Anbefalede: