Indholdsfortegnelse:

Frank Oceans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Frank Oceans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Oceans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Oceans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Obsessed Much 2024, Kan
Anonim

Frank Oceans nettoværdi er $3 millioner

Frank Ocean Wiki Biografi

Frank Ocean er en kendt musiker. Frank er kendt for at være medlem af gruppen kaldet "Odd Future", og for at udgive singler som "Pyramids", "Sweet Life" og "Thinkin Bout You". Disse singler gjorde Frank populær i musikindustrien, men allerede før debuten som musiker skrev Ocean sange til John Legend, Justin Bieber, Damienn Jones og Brandy. Det er tydeligt, at han er en virkelig talentfuld sangskriver, hvis sådanne berømtheder fremførte sangene skrevet af ham. I løbet af sin karriere er Frank Ocean blevet nomineret til og har vundet forskellige priser, herunder BET Hip Hop Awards, UK Music Video Awards, 2012 Soul Train Music Awards og andre.

Så hvor rig er Frank Ocean? Kilder anslår, at Franks nettoværdi er 3 millioner dollars, hovedsagelig opnået fra hans karriere i musikindustrien. Frank er kun 27 år gammel, og han vil helt sikkert fortsætte sin karriere i lang tid i fremtiden, så i sidste ende vil Frank Oceans nettoformue vokse sig større.

Frank Oceans nettoværdi på $3 millioner

Christopher Edwin Breaux, kendt som Frank Ocean i musikindustrien, blev født i 1987 i Californien. Frank kunne lide musik fra en meget ung alder, så han voksede op med at lytte til kunstnere som Anita Baker og Celine Dion. Han besluttede at spare penge og købe det nødvendige udstyr til optagelse. Snart blev hans hårde arbejde bemærket, og Frank begyndte at skrive sange for andre kunstnere. Selvom det tilføjede meget til Frank Oceans nettoværdi, var det ikke, hvad Frank ønskede. Måske var det grunden til, at han i 2009 blev en del af gruppen kaldet "Odd Future". Kort efter at have tiltrådt dette projekt, underskrev Ocean en kontrakt med "Def Jam Recordings, og startede sin solokarriere. I 2011 udkom hans første mixtape, "Nostalgia, Ultra". Det blev hyldet af kritikerne og gjorde ham populær.. Selvfølgelig havde succesen med dette mixtape en enorm effekt på væksten i Oceans nettoformue, og han fik efterfølgende mulighed for at arbejde med så berømte musikere som Kanye West og Jay- Z.

I 2012 udgav Frank sit første studiealbum med titlen "Channel Orange". Dette album var en stor succes, og Ocean blev hyldet af andre kunstnere. Frank havde endda en turné for at promovere dette album, hvilket alt sammen fik Franks nettoværdi til at vokse. Et år senere meddelte Ocean, at han var begyndt at arbejde på et andet album. Det blev sagt, at han arbejdede med Pharrell Williams, Danger Mouse og Tyler, The Creator, mens han indspillede dette album. I 2014 udgav Ocean singlen kaldet "Hero" og bekræftede, at hans album snart vil blive udgivet. Der er ingen tvivl om, at dette album vil gøre Frank Oceans nettoværdi endnu højere, og at det vil give ham endnu mere succes.

Alt i alt kan man sige, at Frank Ocean er en meget talentfuld og ung musiker, som utvivlsomt vil nå meget i den nærmeste fremtid. Hans fans over hele verden venter stadig på flere af hans store værker. Det er klart, at så snart hans andet album er udgivet, vil han få endnu mere opmærksomhed, og hans nettoværdi vil også vokse.

Anbefalede: