Indholdsfortegnelse:

Joe Santagato nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joe Santagato nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Santagato nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Santagato nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Basement Yard #163 - The Return of Keith 2024, Kan
Anonim

Joe Santagatos nettoværdi er $600.000

Joe Santagato Wiki Biografi

Joe Santagato blev født den 25. februar 1992 i Queens, New York City, USA. Han er komiker, entertainer og vlogger, bedst kendt for sin popularitet gennem onlinewebstedet YouTube. Han har været aktiv på siden og komediekredsløbet siden 2010, og alle hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Joe Santagato? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $600.000, for det meste tjent gennem succes på YouTube. Han har også tidligere arbejdet for online nyhedsplatformen "Elite Daily" og samarbejdet med Dwayne "The Rock" Johnson for sit YouTube-show. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Joe Santagato nettoværdi $600.000

Joes mor var skolesekretær, og hans far er pensioneret brandmand, så ingen tidligere forbindelse med underholdningsindustrien. Joe blev uddannet i St. Francis of Assisi katolske børnehave, en offentlig skole for grundskolen, derefter St. Francis Preparatory School, hvor han også spillede med gymnasiets fodboldhold, dyrkede adskillige sportsgrene i en ung alder og være foran et kamera.

I 2010 begyndte han at lave videoer på YouTube, hvilket fandt ham en smule popularitet. Tre år senere blev han vist på den online journalistiske platform "Narratively" sammen med sin familie, hvilket åbnede flere muligheder for ham og etablerede hans nettoværdi. Han blev redaktør og producer for nyhedsplatformen "Elite Daily", samt fortsatte med at lave indhold til SantagatoTV, men flyttede senere til sin nuværende kanal kaldet "Joe Santagato". Han oprettede også en anden kanal kaldet "Extra Joe", som indeholder daglige vlogs, og derefter en tredje kanal kaldet "Veterans Minimum", som fokuserer på sport. Nogle af hans mest populære uploads inkluderer "Idiots of the Internet" og "Evolution of Dating", som har hjulpet ham med at få mere end to millioner abonnenter på hans hovedkanal.

Santagato var tidligere aktiv på Vine, men har siden også lavet adskillige podcasts, hvor den vigtigste har titlen "The Basement Yard", som nåede topplaceringen på iTunes-hitlisterne. Han var også med til at skabe brætspillet kaldet "Speak Out", som blev udgivet af Hasbro, som handler om at recitere sætninger, mens du har en tandretractor i munden. Den blev udgivet i 2016, og blev skabt gennem inspiration fra en video, han lavede. Han har også skabt en eksplicit version kaldet "Speak Out: Joe Santagato Edition", som er blevet vist flere gange på tv's "The Ellen DeGeneres Show", hvor flere berømtheder har deltaget, herunder Kevin Hart, Jimmy Fallon og Chris Pratt, hvilket helt sikkert har været med til at tilføje til hans nettoformue.

Joe var også en del af YouTube-kanalen "Settle Down Kids" sammen med Jonah Green, Joey Gatto og Josh Sobo, men forlod kanalen i 2015. Året efter samarbejdede Santagato også med Dwayne "The Rock" Johnson til YouTube-showet kaldet " Rock the Promo”, som alle har hjulpet ham med at få en masse reklamearbejde og dermed hjulpet hans nettoformue til at stige yderligere.

For hans personlige liv er det kendt, at Joe er i et forhold med Sammy Jo Rickey. Han har tre søskende.

Anbefalede: