Indholdsfortegnelse:

Whitney Bjerkens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Whitney Bjerkens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Whitney Bjerkens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Whitney Bjerkens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Whitney Bjerkens nettoværdi er $500.000

Whitney Bjerken Wiki Biografi

Whitney Bjerken blev født den 4. marts 2005 i Georgia USA og er en YouTube-stjerne, anerkendt for sin kanal Whitney's World, og en gymnast, bedst kendt for at blive Georgia AA-statsmester ved niveau 4-konkurrence i 2012.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Whitney Bjerken er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Bjerkens nettoformue er så høj som $500.000, et beløb tjent gennem hendes korte, men succesfulde karrierer.

Whitney Bjerkens nettoværdi $500.000

Whitney har tilbragt sin barndom i sin hjemby med søskende Sterling, Braxton og Blakely. Fra de tidlige år var Whitney ret interesseret i gymnastik, og lige siden hun kunne gentage en gymnastikrutine, har hun arbejdet på at pleje sine færdigheder, og efterhånden som hun voksede, blev hun kun mere fokuseret på en mulig karriere som gymnast.

Det var i 2011, hun startede sin YouTube-kanal, dedikeret til sine gymnastikøvelser. Hun postede snart sin første video - "Whitney- Level 3 Gymnastics Bar Routine" - som nu har mere end 80.000 visninger. Efter at have erhvervet et antal abonnenter uploadede Whitney endnu en video, efterfulgt af en mere, på hvilket tidspunkt hun havde mere end 1.000 abonnenter. Siden da har hun uploadet mere end 430 videoer, der viser sine gymnastiktalenter, men også deler vigtige daglige begivenheder med sine fans. Disse har ført til mere end 840.000 abonnenter og over 300 millioner livstidsvisninger, hvilket har hjulpet med at øge hendes nettoformue i høj grad.

Hun har også haft succes på nationalt plan som gymnast, da hun vandt Georgias nationale statsmesterskab i 2012, og siden da har hun konkurreret i adskillige begivenheder, inklusive nationale, som også har tilføjet hendes potentielle rigdom.

Med hensyn til hendes personlige liv, bortset fra det faktum, at Whitney går i gymnasiet, er der ingen yderligere information om hendes privatliv uden for hendes stadig spirende professionelle karriere.

Anbefalede: