Indholdsfortegnelse:

Kacey Montoya nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kacey Montoya nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kacey Montoya nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kacey Montoya nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 1st "8:38 Stretch" After Burrous 2024, Kan
Anonim

Kacey Montoyas nettoværdi er $600.000

Kacey Montoya Wiki Biografi

Kacey Montoya blev født den 21. juni 1981 i Orange County, Californien, USA, og er en nyhedsreporter, bedst kendt af verden for sit omfattende arbejde med KTLA, en CW-tilknyttet tv-station i Los Angeles, Californien, som hun kom med i 2013.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Kacey Montoya er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Montoyas rigdom er så høj som $600.000, et beløb tjent gennem hendes succesrige karriere som nyhedsreporter, aktiv siden midten af 2000'erne.

Kacey Montoya nettoværdi $600.000

Kacey ændrede sin hjemby til Dallas, Texas, hvor hun tilbragte sin barndom og gik i gymnasiet. Efter at have afsluttet gymnasiet, indskrev hun sig ved California State University, Northridge, hvorfra hun opnåede en bachelorgrad i udsendelsesjournalistik. Mens hun gik på CSUN, modtog hun adskillige priser for sit engagement i universitetets stationer.

Efter endt uddannelse fandt hun først et job hos CBS affiliate KOIN-TV i Portland, Oregon, hvor hun fungerede som reporter og anker. Hun forblev på stationen i de næste fem år, forbedrede sine færdigheder og vigtigst af alt, øgede hun sin nettoværdi. Efter hendes ophold sluttede, sluttede hun sig til CBS-filialen i Palm Springs, Californien, hvor hun blev i et år og tjente derefter et år på WOAY-TV i Oak Hill, W. Va, hvilket også øgede hendes nettoværdi.

Det var i juni 2013, at hendes karriere nåede et helt nyt niveau, da hun blev rekrutteret af KTLA-kanalen og udnævnt til generalopgavereporter. Siden da har Kacey arbejdet i stillingen, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hendes nettoværdi, men som også gav hende et par prestigefyldte priser, herunder en Emmy-pris.

Med hensyn til sit personlige liv har Kacey været gift med Matt Brode, som er tv-vært og vejrekspert, siden 2012. I sin fritid laver Kacey yoga og ses ofte sammen med sine forældre og søskende.

Kacey er også kendt for sine filantropiske aktiviteter; hun er i bestyrelsen for Oregon Friends of Shelter Animals, som rådgivende medlem, mens hun også fungerer som formand for National Media Ambassador Council for National Women's Coalition Against Violence & Exploitation of Women (NWCAVE).

Anbefalede: