Indholdsfortegnelse:

Jayda Ayanna nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jayda Ayanna nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jayda Ayanna nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jayda Ayanna nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, September
Anonim

Jayda Ayannas nettoværdi er $100.000

Jayda Ayanna Wiki Biografi

Jayda Ayanna blev født den 25. september 1997 i Savannah, Georgia, USA og er en iværksætter, model og social media-personlighed, bedst kendt af verden for at lancere sin egen online tøjbutik med titlen AmourJayda.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jayda Ayanna er i slutningen af 2017? Autoritative kilder anslår, at Ayannas rigdom er vokset til over $100.000, hendes nettoværdi akkumuleret takket være hendes succes i alle tre elementer af hendes karriere, som stadig er i et forholdsvis tidligt stadie, der er begyndt for blot få år siden.

Jayda Ayanna nettoværdi $100.000

Jayda voksede op i sin hjemby sammen med sin yngre bror Len og gik på Windsor Forest High School, og kort efter immatrikulering besluttede hun sig for en professionel karriere. Allerede før det havde Jayda som mange andre teenagere startet sine onlinekonti på Instagram og Twitter, og så småt begyndt at opbygge sin fanskare. Med hvert nyt billede, der viser hendes nye kreation, steg antallet af hendes følgere. I dag har hun næsten en million følgere på Instagram og over 100.000 på Twitter. Hun lancerede sit eget tøjmærke AmourJayda og fortsatte bare, hvad hun lavede før, men på det næste niveau, bestemt hvad angår reklamer og kampagner. Vigtigst af alt oprettede hun en netbutik, primært på Facebook, men koblede kontoen til Instagram og nåede en helt ny fanskare. Dette øgede kun hendes popularitet og nettoværdi.

Hun videreudvikler sit tøjmærke og tilføjer næsten dagligt nye varer, hvis salg kun har tilføjet en betydelig mængde til hendes rigdom. Hun fortsætter med at udvikle sin virksomhed dag for dag, og det ser ud til at være et spørgsmål om tid, før hendes brand bliver populært ikke kun i hele USA, men også internationalt.

Med hensyn til hendes personlige liv har Jayda holdt sine mest intime detaljer skjult for offentligheden, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om Jaydas liv udover hendes professionelle karriere.

Anbefalede: