Indholdsfortegnelse:

Justin Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Justin Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Justin Hawkins Reflects on his The Masked Singer Experience | This Morning 2024, Kan
Anonim

Justin David Hawkins nettoværdi er $5 millioner

Justin David Hawkins Wiki-biografi

Justin David Hawkins blev født den 17. marts 1975 i Chertsey, England, og er en sanger, guitarist og producer, nok bedst kendt for at være sanger og guitarist i The Darkness, som han dannede sammen med sin bror Dan Hawkins. Han har også udgivet musik under navnet British Whale, og var også guitarist og sanger i Hot Leg; selvom han dybest set er en baryton, er han også kendt for sin brug af falset, når han synger. Justin har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2000.

Hvor rig er sangeren og musikeren? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Justin Hawkins' nettoværdi er så meget som $5 millioner, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2017. Musik er hovedkilden til Hawkins rigdom.

Justin Hawkins nettoværdi $5 millioner

Til at begynde med voksede Hawkins op i en lille landsby i det østlige England og studerede musik på en High School i West Yorkshire. Sammen med broderen dannede de bandet kaldet The Commander.

I 2002 begyndte The Hawkins-brødrene at spille på klubber og pubber med deres band The Darkness og blev skrevet under på Atlantic Records. Deres første album "Permission To Land" (2003) gik direkte til toppen af britiske hitlister og solgte næsten 1,5 millioner eksemplarer i Storbritannien, hvis succes førte til, at gruppen havde lange turnéer i Europa. I 2004 vandt gruppen tre BRIT-priser i kategorierne for det bedste band, det bedste rockband og det bedste album og to Kerrang! priser for den bedste liveoptræden og den bedste britiske gruppe. Singlen udgivet fra albummet "I Believe In A Thing Called Love" blev et hit i England, såvel som deres julesang "Christmas Time" (Do not Let the Bells End).

I 2005, før udgivelsen af det andet album af "One Way Ticket to Hell … And Back", solgte Hawkins en kopi af albummet for £350. "One Way Ticket", den første single fra det nye album, indtog ottendepladsen på de britiske hitlister - albummet blev produceret af Roy Thomas Baker, producenten af Queen-gruppen blandt andre. Det første salg i Storbritannien viste, at albummet ikke solgte så godt som håbet, men gruppen turnerede stadig i Europa, Storbritannien, USA, Australien og Japan. I 2006 forlod Hawkins gruppen, oprindeligt på grund af stof- og alkoholmisbrugsproblemer, men senere afslørede Hawkins, at han var træt af gruppens rutine, og at han ikke forstod, hvordan en gruppe som The Rolling Stones kunne håndtere det.

I 2005 efter en afgiftning skabte Hawkins sit soloprojekt, kaldet British Whale, den første single med titlen "This Town is not Big Enough for Both of Us", nåede sjettepladsen på den britiske hitliste. I 2007 konkurrerede Hawkins om at repræsentere England i Eurovision Song Contest og optrådte i en duet med sangeren Beverlei Brown, men det lykkedes ikke at imponere dommerne tilstrækkeligt.

Siden 2011 har han været medlem af bandet The Darkness, og med bandet har Justin udgivet to albums "Hot Cakes" (2012) og "Last of Our Kind" (2015).

Endelig, i Justin Hawkins personlige liv, er han gift med Sue Whitehouse.

Anbefalede: