Indholdsfortegnelse:

Mason Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mason Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mason Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mason Hawkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 2018 Value Investing Conference | Keynote Speaker: Mason Hawkins 2024, Kan
Anonim

Mason Hawkins nettoværdi er $1,8 milliarder

Mason Hawkins Wiki Biografi

Otis "Mason" Hawkins blev født i 10. marts 1948 i USA. Han er en værdiinvestor og forretningsmand, bedst kendt for at være administrerende direktør for Southeastern Asset Management, Inc., som han grundlagde. Han har været i investeringsbranchen i over fire årtier, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Mason Hawkins? Fra midten af 2017 oplyser kilder os om en nettoværdi på 1,8 milliarder dollars, hovedsagelig tjent gennem hans succesfulde engagement i erhvervslivet, inklusive investeringer. Hans virksomhed er vokset til at være et globalt investeringsforvaltningsfirma for flere milliarder dollar. Alle disse præstationer har sikret hans rigdoms position.

Mason Hawkins nettoværdi 1,8 milliarder dollars

Mason gik på University of Florida og dimitterede med en grad i finans i 1970. Bagefter studerede han på University of Georgia for at få en MBA i finans; han studerede også for og opnåede en Chartered Financial Analyst (CFA) betegnelse. Et af hans første job var som en del af Atlantic National Bank, hvor han var forskningsdirektør fra 1972 til 1973, hvorefter han i et år blev forskningsdirektør hos First Tennessee Investment Management. I 1975 forlod han derefter virksomheden for at stifte Southeastern Asset Management, ved at bruge den nettoværdi, han havde opnået hidtil, til at starte virksomheden, og som senere førte til lanceringen af Longleaf Partners Funds, som er en suite af UCITS-fonde og gensidige fonde..

I årenes løb fortsatte Hawkins nettoformue med at vokse i takt med hans virksomheds succes. Hans strategi betragtes som værdiinvestering, hvor han ser på potentielle investeringer gennem tre kriterier, nemlig stærk forretning, gode mennesker og dybt nedsatte priser. Han investerer normalt i virksomheder med solide balancer, og ifølge rapporter leder han efter kvaliteter i virksomheden, der kan føre til langsigtet succes. Hans virksomhed fokuserer også på koncentrerede porteføljer med omkring 18-22 aktier.

Masons succes førte til, at han modtog en Lifetime Achievement Award fra magasinet Institutional Investor i 2005. Året efter blev han kåret til Årets Domestic Equity Fund Manager sammen med Chief Investment Officer Staley Cates; de to var også nominerede i andre år. Masons virksomhed, Southeastern Asset Management, blev valgt i 2007 som Årets Equity Manager under Foundation and Endowment Money Managements Nonprofit Awards, og Mason er også blevet nævnt i David Swensens bog "Unkonventionel succes". Masons' nettoværdi fortsætter med at vokse som et resultat af hans succes.

For hans personlige liv er der ingen information om hans ægteskabelige situation eller romantiske forhold. Det er kendt, at Hawkins er bestyrelsesmedlem i Charter School Growth Fund; den non-profit filantropiske venturekapitalfond har til formål at støtte væksten af offentlige charterskoler og har været ansvarlig for at udvide små skoler til store multi-skole netværk, der bidrager med omkring $160 til $170 millioner i alt i lån og tilskud. Hawkins laver også andre filantropiske værker - han er direktør for Pyramid Peak Foundation, som har til formål at støtte samfundsmæssige formål. Organisationen har doneret til sundhedspleje, sociale og kunstmæssige formål. Mason Hawkins nyder åbenbart at tale offentligt.

Anbefalede: