Indholdsfortegnelse:

Marcos Ambrose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Marcos Ambrose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marcos Ambrose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marcos Ambrose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Marcos Ambrose nettoværdi er $20 millioner

Marcos Ambrose Wiki Biografi

Marcos Ambrose blev født den 1. september 1976 i Launceston, Tasmanien, Australien, og er en tidligere racerkører, der konkurrerede i NASCAR og Australias V8 Supercar-seriens mesterskab, som han vandt ved to lejligheder, i 2003 og 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Marcos Ambrose er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Ambroses nettoværdi er så høj som 20 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som racer, der var aktiv fra midten af 90'erne og frem til 2015.

Marcos Ambrose nettoværdi $20 millioner

Marcos er søn af Ross, som også var racerkører i sin tid; han voksede op i sin hjemby og gik på Scotch Oakburn College.

Marcos blev som sin far interesseret i væddeløb i en meget ung alder; han deltog i kart-racing, da han var ti år gammel, og vandt i de næste fire år Tasmanian state junior karting-titler, mens han i 1995 vandt den australske karting-mester i Clubman Heavy-klassen på Dubbo-banen i New South Wales. Efter flere års succes flyttede han til Formel Ford året efter, hvor han kørte for Swift Racing Cars. Han sluttede på fjerdepladsen den sæson, og i 1997 startede han sit eget hold og forbedrede sit resultat, da han sluttede på andenpladsen og kørte en Van Diemen RF 97 Ford.

Efter 1997-sæsonen flyttede Marcos til Europa og konkurrerede i den britiske Formel Ford-serie i de næste to år, og vandt Formel Ford Euro Cup i 1999. Derefter prøvede han sig selv i det franske Formel 3-mesterskab, da han ville have en vej ind i Formel 1. Desværre vendte heldet ham ryggen, og Marcos sluttede på en 12. plads i 2000-sæsonen. På grund af den mislykkede sæson havde han ikke nok finansiering til at fortsætte sin europæiske konkurrence, og vendte derfor tilbage til Australien.

Der fandt han succes i V8 Supercar Championship Series; han var racer for Stone Brother Racing-teamet fra 2001 til 2004 og vandt to V8 Supercar Championship-serier og sluttede to gange som den tredjebedste kører på touren.

Efter at have opnået national popularitet besluttede Marcos at prøve sig i NASCAR; han konkurrerede først i Craftsman Truck Series, hvor han kørte Ford F-150 for Wood Brothers/JTG Racing, og sluttede på en 21. plads, og sluttede i top ti fire gange i løbet af sæsonen, og han opnåede også en pole position.

Derefter begyndte han at konkurrere i Busch Series, som derefter blev til Nationwide-serien, og i 2007-sæsonen kørte han Ford Fusion for Wood Brothers/JTG Racing og sluttede på en 8. plads i mesterskabet. Hans første NASCAR-sejr kom året efter i Xfinity Series, ved Zippo 200 i Watkins Glen.

Han noterede yderligere fire sejre og havde den bedste afslutning i mesterskabet i 2007, da han var den 8. bedste kører.

Når det kommer til Monster Energy NASCAR Cup Series, havde han kun to sejre, først ved 2011 Heluva Good! Sour Cream Dips at The Glen (Watkins Glen), og den anden og også sidste på 2012 Finger Lakes 355 ved The Glen (Watkins Glen), hvilket kun øgede hans rigdom. Fra 2011 kørte han for Richard Petty Motorsports, og gik derefter på pension i 2014, idet han sagde, at han har opnået alt, hvad han kunne i NASCAR.

Han vendte tilbage til Australien og konkurrerede igen i V8 Supercars Championship, denne gang for DJR Team Penske, men havde ikke den store succes, da han endte som nummer 43 i mesterskabet. Han besluttede ikke at forlænge sin kontrakt og trak sig officielt tilbage fra løb.

Med hensyn til sit personlige liv har Marcos været gift med Sonja siden 2007, med hvem han har to børn.

Anbefalede: