Indholdsfortegnelse:

Ken Levine nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ken Levine nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ken Levine nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ken Levine nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Future of Storytelling & Narrative Design with Ken Levine (The House of The Dev podcast S1E4) 2024, September
Anonim

Ken Levine nettoværdi er $15 millioner

Ken Levine Wiki Biografi

Født Kennet Marc Levine den 1. september 1966 i Flushing, New York City, USA, Ken er en videospiludvikler, manuskriptforfatter og forfatter, bedst kendt af verden for at skabe videospilserien "BioShock". Han er medstifter af Irrational Games, som nu er kendt som Ghost Story Games.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ken Levine er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Levines nettoværdi er så høj som 15 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere, som har været aktiv siden slutningen af 80'erne.

Ken Levine nettoværdi $15 millioner

Ken blev født i en jødisk familie og voksede op i Flushing. Efter at have afsluttet gymnasiet, meldte han sig ind på Vassar College, der ligger i Poughkeepsie, New York, hvor han studerede drama. Han flyttede derefter til Los Angeles, Californien for at forfølge en karriere inden for film, primært som manuskriptforfatter.

Desværre havde Ken ikke meget succes, selvom han skrev to manuskripter. Så i 1995 blev han spildesigner hos Looking Glass Studios. Hans første kreation var det succesrige førstepersons stealth-videospil "Thief: The Dark Project", som han arbejdede på med Doug Church. Efter denne succes forlod Ken Looking Glass Studios og sluttede sig til Jonathan Chey og Robert Fermier for at starte deres eget studie, først kaldet Irrational Games.

Deres første videospil var "System Shock 2", som er en efterfølger af "System Schock", udgivet i 1994 af Looking Glass Studios. Videospillet udkom i 1999, udgivet af Electronic Arts og blev et af de mest succesrige spil på det tidspunkt. Inspireret af deres succes fortsatte trioen deres samarbejde og udgav tre år senere deres andet spil "Freedom Force", også gennem Electronic Arts. Imidlertid blev deres mest succesrige spil "BioShock", et førstepersonsskydespil, hvor Ken arbejdede som historieforfatter og kreativ instruktør. Spillet blev et enormt hit og øgede Kens nettoværdi i høj grad. I 2013 udgav de "BioShock Infinite", som er en tredje del af franchisen, men Ken og hans Irrational Games virkede ikke på anden del af spillet, da de lod det gøres af 2K Marin. Efterfølgeren blev endnu mere populær, selvom den ikke havde noget forhold til de to foregående dele af spillet; Ken blev krediteret som hovedhistorieforfatter og kreativ direktør. Siden da omdøbte han Irrational Games til Ghost Story Games og arbejder på et nyt videospil, som endnu ikke er udgivet.

Efter at have opnået popularitet som videospilforfatter forsøgte han igen at komme igennem som film- og tv-manuskriptforfatter; han har med succes arbejdet på et manuskript baseret på romanen "Logan's Run" i 2013 og arbejder med Interlude på at skrive et pilotafsnit til tv-serien baseret på "The Twilight Zone"

Med hensyn til sit personlige liv har Ken holdt sine mest intime detaljer så hemmelige som han kunne; derfor er der ingen information om hans liv i medierne.

Anbefalede: