Indholdsfortegnelse:

Kalani Hillikers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kalani Hillikers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kalani Hillikers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kalani Hillikers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Maddie Ziegler and Kalani Hilliker Little Einstein Dance 2024, September
Anonim

Kalani Hillikers nettoværdi er $1 million

Kalani Hilliker Wiki Biografi

Kalani Brooke Hilliker blev født den 23. september 2000 i Phoenix, Arizona, USA, og er model, skuespillerinde og danser, nok bedst kendt for at være deltager i reality-programmet "Abby's Ultimate Dance Competition" i 2013. Hun er også en del af af serien "Dance Moms", men al hendes indsats har været med til at bringe hendes nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Kalani Hilliker? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $1 million, tjent gennem succes i adskillige bestræbelser. Hun har også optrådt i forskellige musikvideoer og er blevet nomineret til flere priser i løbet af sin karriere. Efterhånden som hun fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hendes rigdom også vil fortsætte med at stige.

Kalani Hillikers nettoværdi 1 million dollars

Kalani optrådte for første gang som gæst i Disney-showet "Shake it Up", hvor hun var en del af gruppen AKsquared. Showet har Zendaya og Bella Thorne i hovedrollerne, der følger deres karakter som baggrundsdansere på et lokalt show, og udføres med en kvindelig buddy-komediestil blandet med danseaspekter. I 2013 optrådte hun i tv-serien "Bunheads", hvor hun optræder som balletdanser, selvom hendes rolle var ukrediteret. Flere muligheder ville begynde at åbne sig for Kalani, og snart ville hun konkurrere i "Abby's Ultimate Dance Competition", som ville øge hendes nettoværdi. Hun konkurrerede i anden sæson og ville placere sig på en samlet fjerdeplads; reality-danseshowet følger 12 drenge- og pigedansere, der konkurrerer om et stipendium til et prestigefyldt danseakademi. Hun optrådte i showet i i alt 12 afsnit.

Hilliker ville derefter konkurrere som en del af "America's Got Talent", hvor hun sluttede sig til contortion-gruppen ved navn "Complexity". I showet ville hun gå på audition med en række talentfulde kunstnere, der spænder gennem komikere, sangere, dansere, tryllekunstnere og mange flere, for en chance for 1 million dollars. I 2014 blev hun så castet til fjerde sæson af "Dance Moms"; Lifetime tv-serien fokuserer på de tidlige karrierer for børn i danse- og showbranchen under Abby Lee Miller. Hun fortsætter med at være en del af showet, efter at have været i rollebesætningen i de sidste tre sæsoner; hendes nettoformue fortsatte med at stige takket være muligheden. Et par af hendes seneste projekter inkluderer "Swiped" og "Breaking Brooklyn".

Kalani har også været en del af flere musikvideoer; nogle af de mest kendte videoer, hun har været en del af, inkluderer "Turn Up The Track" af MattyB, "Ease On Down the Boulevard" af Todrick Hall og "Dance Moms: Me Too" af Meghan Trainor. Andre medvirkende i "Dance Moms" var også en del af Meghan Trainor-musikvideoen. Takket være hendes præstationer blev Kalani tildelt en Junior Female Best Dancer Award i 2013. Hun er også blevet nomineret til en Teen Choice Award og Dancers Choice Awards. I andre kategorier af The Dance Awards har hun været andenpladsen tre gange.

For hendes personlige liv er det kendt, at Hilliker var i et forhold med skuespilleren Peyton Meyers, selvom den nuværende status for deres forhold er ukendt. Selvfølgelig har hun i en alder af 17 masser af tid til fremtidige romaces.

Anbefalede: