Indholdsfortegnelse:

Kurt Angle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Kurt Angle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kurt Angle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kurt Angle Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: The Kurt Angle Show #52: Special Guest: MIRO 2024, September
Anonim

Kurt Steven Angles nettoværdi er $30 millioner

Kurt Steven Angle Wiki Biografi

Kurt Steven Angle blev født den 9. december 1968 i Pittsburgh, Pennsylvania, USA, og er en professionel wrestler, skuespiller samt en tidligere amatørbryder, der er kendt for især sine universitetspræstationer.

Så hvor rig er Kurt Angle? Ifølge autoritative kilder er Kurt Angles nettoværdi anslået til at være over $30 millioner i slutningen af 2017, hovedkilden til hans rigdom kommer fra hans involvering i professionel wrestling.

Kurt Angles nettoværdi $30 millioner

Kurt Angle var ekstremt passioneret omkring wrestling fra sin barndom, og begyndte at deltage i amatør wrestling-timer, da han var syv år gammel. Angle avancerede virkelig sin amatør-wrestling-karriere på college, tilmeldte sig Clarion University of Pennsylvania og dimitterede med en uddannelse i 1993. Han vandt National Collegiate Athletic Association (NCAA) mesterskabet to gange. I 1996 deltog Kurt Angle ved de olympiske lege i Atlanta, og selvom han pådrog sig forskellige skader, lykkedes det ham at vinde guldmedaljen i sværvægtsafdelingen.

Kurts udsigter til en professionel karriere var meget gode, men han afviste oprindeligt en aftale med World Wrestling Federation (WWF), men blev efterfølgende overbevist om at deltage i Extreme Championship Wrestling som gæstekommentator. Kurt Angle begyndte til sidst sin professionelle wrestlingkarriere i 1998, da han underskrev en kontrakt med WWF. Oprindeligt portrætteret som en "god fyr", tog Kurt Angle et twist på sin ringpersonlighed og forvandlede sig selv til en arrogant skurk, der var stærkt hadet af publikum. Dette forhindrede ham dog ikke i at vinde både EM såvel som et interkontinentalt mesterskab i 2000. Senere samme år konkurrerede Angle mod den berømte wrestler The Rock og sikrede sig en sejr til WWF Championship-titlen. Kurt Angle var den første wrestler til at holde den olympiske guldmedalje, såvel som WWF-titlen på samme tid. Dette historiske øjeblik kunne betragtes som et højdepunkt i Angles lange wrestling-karriere, og det øgede bestemt hans nettoværdi.

Kurt Angle viste sig igen i 2002 ved at vinde WWE Grand Slam Championship. Gennem sin wrestling-karriere i WWF/E har Kurt nu været verdensmester seks gange, Intercontinental, samt europamester og en WWE Tag Team-mester.

Da han skiftede til Total Non-stop Action Wrestling (TNA), fortsatte Angle sin succesrige sejrsrække ved at sikre sig TNA World Heavyweight-titlen samt TNA World Tag Team Championship-titlen. Udover TNA og WWF/E har Kurt deltaget i New Japan Pro Wrestling-ligaen, Asistencia Asesoría y Administración, og ønsket at optræde i den blandede kampsportssport (MMA), men opfyldte sundhedskravene, hvilket måske medførte mindst en delvis pensionering.

Kurt Angle, ofte omtalt som "The Wrestling Machine" og "The Cyborg", har arbejdet som administrerende direktør for Wrestling Operations i TNA-ligaen siden 2014.

Selvom Kurt mest er kendt som en professionel wrestler, har Kurt også optrådt på tv-skærme. Angles skuespilkarriere omfatter film som "End Game", gyserfilmen "River of Darkness", hvor han medvirker sammen med andre wrestler Kevin Nash, Gavin O'Connors "Warrior", og en film fra 2014, der portrætterer en sikkerhedsvagt med titlen "Ikke sejt". Kurt Angle har også optrådt i adskillige tv-serier, herunder "Extreme Makeover: Home Edition" og "The Big Breakfast", som alle har øget hans nettoværdi.

I sit personlige liv var Kurt Angle gift med Karen Jarrett (1998-2008), og har siden 2012 været gift med Giovanna Yannotti. Angle er kristen og har stadig base i Pittsburgh.

Anbefalede: