Indholdsfortegnelse:

Jesse Watters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jesse Watters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Watters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Watters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jesse Watters: Short Biography, Net Worth & Career Highlights 2024, Kan
Anonim

Jesse Watters nettoværdi er $2 millioner

Jesse Watters Wiki Biografi

Jesse B. Watters blev født den 9thjuli 1978, i Philadelphia, Pennsylvania, USA, og er bedst kendt for at være journalist, der arbejder som tv-interviewer for Fox News. Han er også anerkendt som producer, kendt for projekter som "Fox And Friends" (1998), "The Five" (2011) og "Outnumbered" (2014). I øjeblikket har han sit eget tv-program ved navn "Watters' World", som sendes på Fox News-kanalen i hele USA.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jesse Watters er? Ifølge autoritative kilder anslås det, at Jesse Watters' nettoværdi er over 2 millioner dollars, tjent hovedsageligt gennem hans succesfulde karriere i underholdningsindustrien, især i tv-shows. En anden kilde til hans rigdom er hans karriere som producent af flere projekter.

Jesse Watters nettoværdi $2 millioner

Jesse Watters er søn af Stephen Watters og voksede op i Philadelphia, hvor han gik i folkeskoler og gymnasier. Efter gymnasiet blev han studerende på Trinity College i Hartford, Connecticut, hvor han dimitterede med en BA-grad i historie i 2001.

Han blev forbundet med Fox i 2002, et år efter at han afsluttede sin uddannelse. Han begyndte først at arbejde som interviewer, men hans karriere skred ret hurtigt frem. På få år blev han en af medværterne for showet "O'Reilly Factor". Han slog an hos offentligheden med sine "On-Street"-interviews, som blev en regulær - og den mest populære - del af showet med titlen "Watters World". Selvfølgelig steg hans nettoværdi også, med hvert løft til hans popularitet.

For at tale yderligere om sin karriere, har Jesse også været gæstevært på programmet med titlen "De fem" ved to lejligheder, i februar 2013 og marts 2014 - som navnet antyder et aftennyheds-/diskussionsshow - som også tilføjede hans net. værdi. Derudover blev Jesse i juni 2014 en del af showet "Outnumbered", et nyhedsprogram, der blev sendt i løbet af dagen på Fox Channel, og fra det tidspunkt har han ofte optrådt som medvært for showet. Hans nettoformue begyndte at stige dramatisk siden november 2015, hvor hans segment på "O'Reilly Factor" udviklede sig til hans eget show og naturligvis med titlen "Watters World", begyndte at blive sendt.

Samlet set betragtes Jesse Watters som en af de mest succesrige tv-journalister, uden tvivl til dels på grund af hans personlighed, som skulle sikre hans fortsatte popularitet, og som kun vil øge hans nettoformue.

Når det kommer til hans personlige liv, er Jesse Watters gift med Noelle, som han hilste tvillingerne Ellie og Sophie velkommen med den 4.thNovember 2011. I sin egen tid er Watters meget aktiv på sociale netværk, såsom Facebook og Twitter. På Facebook har han over 193.000 fans og på Twitter over 92.000 følgere.

Anbefalede: