Indholdsfortegnelse:

Damon Dash nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Damon Dash nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Damon Dash nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Damon Dash nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jay Z Reveals Why He Won't End Beef With Dame Dash 2024, Kan
Anonim

Damon Dashs nettoværdi er -2 millioner dollars

Damon Dash Wiki Biografi

Damon Dash, også kendt som Dame, er en amerikansk pladeproducer, filminstruktør, skuespiller og manuskriptforfatter. Men på trods af så bred aktivitet i hans forretning, er Dames nettoformue i dag negativ og anslås at være - 2 millioner dollars. Dash er mest kendt som en af de tre medstiftere af det berømte "Roc-A-Fella Records" label, som præsenterede mange populære musikere som Jay-Z, The Notorious B. I. G., Kanye West og mange andre. Desuden er Damon Dash en fætter til den berømte Stacey Dash - amerikansk tv- og filmskuespillerinde. For ikke så længe siden var Dashs nettoværdi så høj som 50 millioner dollars, men i dag er hans situation forværret betydeligt.

Damon Dash nettoværdi -2 millioner dollars

Damon Dash er en afroamerikaner født den 3. maj 1971 i New York City, USA. Som teenager prøvede han mange forskellige jobs for at tjene nogle penge og øge nettoformuen – for eksempel solgte han aviser og arbejdede som rengøringsassistent i en lokal butik. Denne grundlæggende nettoværdi, som Dash tjente i en tidlig alder, var dog ikke dedikeret til et generøst formål - han købte bare snacks, chokolade og skjorter. Som teenager gik han på en privatskole, men blev senere opvokset uden sin mor, som døde af astma, da hendes søn kun var 15 år. Så Dash måtte faktisk finde en måde at tjene penge på og opbygge sin nettoværdi, og det lykkedes på en måde. I 1995 sammen med Jay-Z og Kareem Biggs var han med til at stifte "Rock-A-Fella Records". Derefter blev Dash anset for at være nære venner med Jay-Z, som han også repræsenterede, men senere formåede han ikke at blive så succesfuld som Jay-Z gjorde. I 2004 blev dette pladeselskab fuldt ud købt af Def Jam Recordings, og et år efter lykkedes det rapperen Jay-Z at slippe af med Dash, da han sagde ja til at blive præsident.

Efter den periode begyndte Dashs nettoværdi dog at falde hurtigt. Han havde mange problemer med skattebetalinger, argumenterede med advokater, desuden forværrede hans skilsmisse kun hans situation. Damon begyndte at miste sin nettoformue næsten med det samme, og i 2009 meddelte han dommeren, at han faktisk kun havde 2 millioner dollars. Men selv dette var ikke enden, og i de næste fem år blev tingene endnu værre. Dash var ikke i stand til at betale $700 månedlig betaling, mens hans tidligere partner Jay-Z omvendt blev berømmelse. Så nu kender du Damon Dashs situation.

Som filmproducent var Damon Dash involveret i at lave filmen "The Woodsman", som havde Kevin Bacon i hovedrollen, og en mere populær film kaldet "Paid in Full" sammen med Mekhi Phifer. Damon Dash optrådte også i begge disse film, men det ser ud til, at disse film ikke hjalp Dame med at blive lige så rig som han var. Det gjorde hans to tøjserier heller ikke – CEO Clothing og Rocawear, grundlagt sammen med Jay-Z.

Anbefalede: