Indholdsfortegnelse:

Stacey Dash Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Stacey Dash Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Stacey Dash Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Stacey Dash Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Stacey Dash Family: Kids, Husband, Siblings, Parents 2024, Kan
Anonim

Stacey Lauretta Dashs nettoværdi er $10 millioner

Stacey Lauretta Dash Wiki Biografi

Stacey Lauretta Dash blev født den 20. januar 1967 i The Bronx, New York City, USA, af barbadisk, mexicansk og afroamerikansk afstamning. Stacey Dash er en skuespillerinde i film og på tv, måske bedst kendt for sine roller i tv-serien "The Cosby Show" i 1980'erne, og for nylig "The Fresh Prince of Bel-Air".

Så hvor rig er Stacey Dash? Stacy er nu relativt komfortabel med en anslået værdi på 10 millioner dollars, som hun har tjent ved at spille hovedrollen i adskillige film og tv-serier i løbet af en karriere i underholdningsindustrien, der strækker sig over mere end 30 år.

Stacey Dash nettoværdi $10 millioner

Stacy Dash fik sin debut i 1982, da hun optrådte i "Farrell for the People" sammen med Ed O'Neill. Derefter fulgte så berømte shows som "The Cosby Show", "The Fresh Prince of Bel-Air" og "TV 101". Hendes filmkarriere startede med Richard Pryor-filmen "Moving" (1988). 80'erne var faktisk en rigtig vellykket periode for den unge skuespillerinde, da hendes to andre film, "Mo' Money" og "Renaissance Man", også var store hits. Hendes store gennembrud var dog i 1995, da hun optrådte i Amy Heckerlings "Clueless" som Dionne Marie Davenport. Komedien, som var baseret på Jane Austens roman "Emma", blev meget godt modtaget og indtjente 55 millioner dollars, hvilket øgede Dashs nettoværdi betragteligt. Filmen gjorde også hende og andre skuespillerinder Brittany Murphy og Alicia Silverstone til ægte internationale stjerner, nok mere, da den snart blev lavet til tv-serier, og Dash gentog sin rolle som Dionne. Serien kørte fra 1996 til 1999 og indeholdt også skuespillerinde og sangerinde Cher. I den periode optrådte Stacy også i film som kriminaldramaet "Cold Around the Heart" (1997) og komedie "Personals" (1999). Naturligvis forbedrede alle disse optrædener Stacys nettoværdi.

Stacey Dash er også kendt for sine optrædener i musikvideoer. I 2001 var hun en del af musikvideoen til Carl Thomas-sangen "Emotional", og i 2004 optrådte hun sammen med Kanye West i musikvideoen til hans single "All Falls Down". Samtidig fortsatte Dash med at have en succesfuld filmkarriere med filmene "American Primitive", "I Could Never Be Your Woman", "Nora's Hair Salon II", "Ghost Image" og "Fashion Victim". Hun glemte dog ikke fjernsynet og optrådte i serien "Single Ladies" i rollen som Valerie Stokes, men desværre vendte hun ikke tilbage i anden sæson. Hun var også en del af reality-tv-showet "Celebrity Circus", hvor berømtheder skulle udføre cirkustricks. Dash var en af finalisterne og blev nummer to efter Antonio Sabato, Jr. Derudover havde hun også gæsteroller i "CSI: Crime Scene Investigation" og "The Game". Alle disse roller i film og tv-serier var med til at øge hendes samlede nettoværdi.

Udover sin skuespillerkarriere har Stacey Dash også sin egen lingeriserie "Letters of Marque" og poserede for Playboy i 2006.

I sit personlige liv blev Stacy Dash først gift med Brian Lovell (1999-2000) og derefter James Maby (2005-06). Hun giftede sig med Emmanuel Xuereb i 2007, men blev skilt fra ham i 2010 og bad om tilhold mod ham med påstand om fysisk misbrug. Stacy har også en søn, der er far til R&B-sangeren Christopher Williams, og en datter (født 2003). Hun er meget åben omkring sine politiske holdninger og bruger ofte Twitter til at kritisere visse offentlige personer. Interessant nok støttede hun Barack Obama i 2008, men ved præsidentvalget i 2012 udtrykte hun sin støtte til den republikanske kandidat Mitt Romney.

Anbefalede: