Indholdsfortegnelse:

Barry Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Barry Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Barry Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Barry Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Barry Watsons nettoværdi er $1 million

Barry Watson Wiki Biografi

Født som Michael Barrett Watson den 23. april 1974 i Traverse City, Michigan, USA, Barry er en tv- og filmskuespiller, bedst kendt for sine roller i serien "7th Heaven" (1996-2006), "What About Brian" (2006) -2007), og "Samantha Who?" (2007-2009), blandt andet forskelligt udseende. Watsons karriere startede i 1990.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Barry Watson er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Watsons nettoværdi er så høj som 1 million dollars, et beløb tjent stort set gennem hans succesfulde skuespillerkarriere. Udover at spille på tv havde Watson også roller i adskillige film, hvilket har forbedret hans rigdom.

Barry Watsons nettoværdi $1 million

Barry Watson var den tredje af fire børn af Michael, en advokat, og Karen Watson, en advokatfuldmægtig. Da Barry var otte, flyttede hans familie fra Michigan til Dallas, Texas, hvor han studerede skuespil på Dallas Young Actors Studio. Watson flyttede derefter til Burbank, Californien, og optrådte i en episode af den Primetime Emmy Award-nominerede "Days of Our Lives" (1990). I 1992 vendte Barry tilbage til Texas og immatrikulerede fra Richardson High School.

Watson besluttede sig for at forfølge en skuespillerkarriere, men måtte arbejde på nogle småjobs i mellemtiden. Endelig fik han i 1993 en mindre rolle i den Golden Globe Award-nominerede tv-dramafilm "Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald" med Helena Bonham Carter, Robert Picardo og Frank Whaley i hovedrollerne. Efter et par små roller i film og serier fik Barry en rolle som Matt Camden i et Primetime Emmy Award-nomineret show "7th Heaven", rollen han spillede i ti år indtil 2006. Samme år optrådte Watson i fem afsnit af "Malibu Shores", og sluttede årtiet i en komediefilm "Teaching Mrs. Tingle" (1999), sammen med Helen Mirren, Marisa Coughlan og Katie Holmes, hvilket gav hans nettoværdi et stort løft.

Barry havde meget travlt med "7th Heaven", men formåede stadig at spille i film som "When Strangers Appear" (2001), en thriller med Radha Mitchell og Josh Lucas som medskuespillere. Han havde også roller i komedien "Sorority Boys" (2002) og medvirkede derefter i gyseren kaldet "Boogeyman" (2005). Fra 2006 til 2007 spillede Barry en hovedrolle i to sæsoner af serien "What About Brian", mens han fra 2007 til 2009 portrætterede Tod i en Golden Globe Award-nomineret "Samantha Who?" med Christina Applegate, Jennifer Esposito og Kevin Dunn i hovedrollerne. I 2011 havde Watson en rolle sammen med Sara Rue i den romantiske komediefilm "My Future Boyfriend", og et år senere medvirkede han i "Kiss at Pine Lake" med Mia Kirshner. Senest optrådte Barry i seks afsnit af "Gossip Girl" (2012) og fem afsnit af "Hart of Dixie" (2014). I øjeblikket arbejder han i serien "Date My Dad" og filmen "An Hour Behind", som begge udkommer sent i 2027.

Med hensyn til sit personlige liv var Barry Watson gift med Laura Payne-Gabriel fra 1997 til 2002 og senere med Tracy Hutson fra 2006 til 2011, med hvem han har to børn. Barry har været gift med Natasha Gregson Wagner siden 2014 og har et barn med hende. I 2002 blev Watson diagnosticeret med Hodgkins lymfom, men gik i remission i 2003 og kom sig helt.

Anbefalede: