Indholdsfortegnelse:

Eve Kilchers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Eve Kilchers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Eve Kilchers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Eve Kilchers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Eve Kilcher: Short Biography, Net Worth & Career Highlights 2024, Kan
Anonim

Eve Kilchers nettoværdi er $2 millioner

Eve Kilcher Wiki Biografi

Eve Kilcher blev født den 23. maj 1974 i Fairbanks, Alaska, USA, og er kendt for at være en reality-tv-stjerne. Hun blev berømt som en af stjernerne fra tv-serien "Alaska: The Last Frontier" (2011 - i dag), der blev sendt på Discovery Channel. Eve Kilcher blev berømt på grund af sin livsstil, da hun sammen med sin familie lever i en selvbærende husholdning, som omfatter fiskeri og jagt.

Hvor meget er nettoværdien af Eve Kilcher? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Eve Kilchers rigdom er så meget som 2 millioner dollars i forhold til de data, der blev præsenteret i midten af 2016.

Eve Kilchers nettoværdi på $2 millioner

Til at begynde med voksede Eva op i nærheden af Kilcher Homestead. Hendes mor har skrevet en bog "Alaskan Love Stories A Resercher's Life", som er fokuseret på detaljerne om at opdrage lille Eva såvel som hendes eget liv. Eve har en stedmor - Eva Saulitis - som også er forfatter til en bog "Into Great Silence: A Memoir of Discovery and Loss among Vanishing Orcas". Det skal bemærkes, at Eva blev opvokset på en gård og hjalp sine forældre med at dyrke grøntsager, passe husdyrene og tilberede mad til den lange vinterperiode.

Eve bor sammen med sin familie på en gård i Fritz Creek, Alaska. Mens hendes mand Eivin Kilcher har travlt med at bygge, jage og fiske, tilbringer Eve det meste af sin tid i haven. Da sæsonen for at dyrke grøntsager og frugter er meget kort, højst lidt over fire måneder, skal hun gøre meget. Hun planter mange grøntsager, og efter at have høstet dem laver hun tonsvis af konserves. Ud over dette plukker hun bær, æbler og gør sig så klar til den lange vinter. Ud over dette sælger Eve også sine grøntsager samt andre produkter til lokale indbyggere og CSA-medlemmer. Desuden skal Eve tage sig af sine to børn – familien har en søn på tre år og en pige på næsten ét år.

Siden 2011 har familien medvirket i realityprogrammet "Alaska: The Last Frontier", der blev sendt på Discovery Channel. Showet har trukket betydelige seertal, såvel som modtaget kritikerros. I 2013 vandt serien en Communicator Award og Telly Award, og desuden er den blevet nomineret til CableFAX’s Program & Top Ops Award som bedste show eller serie. I 2014 modtog serien to Emmy Award-nomineringer: en for Outstanding Cinematography for Reality Programming og en anden for Outstanding Unstructured Reality Program. Det er overflødigt at nævne, at hovedrollen i programmet har øget nettoværdien af Eve Kilcher og andre familiemedspillere, som inkluderer Ashkan Esani, Shane Kilcher, Bonnie Kilcher – Dupree, Eivin Kilcher, Atz Lee Kilcher, Charlotte Kilcher og Otto Kilcher. Serien er produceret af Philip Day, Grant Kahler, Daniel Soiseth og Cameo Wallace og Bray Poor leverer fortællingen. Hvad mere er, er live-homestead-kameraer blevet installeret, og livet for Eve, Eivin såvel som andre medlemmer bliver effektivt transmitteret live.

Anbefalede: