Indholdsfortegnelse:

William Zabka nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
William Zabka nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: William Zabka nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: William Zabka nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: William Zabka edit ✨ 2024, Kan
Anonim

William Zabkas nettoværdi er $500.000

William Zabka Wiki Biografi

William Michael Zabka er en amerikansk skuespiller, instruktør og producer. Han blev født den 21. oktober 1965 i New York City. Han er bedst kendt for sin rolle i filmen "The Karate Kid" fra 1984. Han er af tjekkisk afstamning.

Med en skuespillerkarriere, der strækker sig tilbage til 1980'erne, hvor rig er William Zabka? Kilder anslår hans nettoværdi til 500 tusind dollars.

William Zabka nettoværdi $500.000

Zabkas forældre arbejdede begge i underholdningsindustrien. Hans mor var produktionsassistent, og hans far var forfatter, komponist og instruktør, der arbejdede på programmer som "The Tonight Show with Johnny Carson". Hans første smag af skuespil kom i en alder af fem, da han deltog i en produktion af "De tre små grise", hvor han spillede den store dårlige ulv. Efter at have været med i nogle tv-reklamer for produkter som Pepsi og Kool-Aid, var Zabkas debutfilmrolle i "The Karate Kid", hvor han spillede skurken, gymnasiebøllen Johnny Lawrence. Han ville senere gentage rollen i efterfølgeren fra 1986, "The Karate Kid Part II". Han har siden beskrevet sit forhold til andre "Karate Kid"-besætningsmedlemmer som værende broderskabslignende.

Yderligere filmroller fulgte, hvor Zabka ofte spillede jocks eller bøller, i film som "National Lampoon's European Vacation" i 1985 og "Back to School" i 1986. Han skiftede frem og tilbage mellem film og tv og optrådte i shows som f.eks. som "E/R" i 1985, og som Scott McCall i "The Equalizer" mellem 1985-1989. For nylig har han haft en tilbagevendende rolle i sitcomen "How I Met Your Mother". Hans seneste skuespillerkredit var i "The Man in the Silo" (2016).

I løbet af 1990'erne og 2000'erne uddannede Zabka sig til at blive filmskaber. I 2003 skrev og producerede han sin første kortfilm, "Most", som blev instrueret af Bobby Garabedian. Den er optaget i Tjekkiet og Polen og fortæller den rædselsvækkende historie om en far, der driver jernbanebro, hvis søn bliver fanget i broens gear. Faderen er tvunget til at blive ved med at sænke broen, på trods af at den dræber hans søn, så toget ikke afsporer. Den blev nomineret til flere priser. Det var en officiel udvælgelse på Sundance Film Festival og blev nomineret til en Oscar for "Bedste kortfilm".

I 2007 fik Zabka sin debut som instruktør med en musikvideo til bandet "No More Kings" Sangen hed "Sweep the Leg". Zabka medvirkede også i videoen og parodierede sig selv som stadig besat af sin "Karate Kid"-karakter, Johnny Lawrence. Det indeholdt også en optræden fra hans medstjerne, Ralph Macchio. Han instruerede endnu en musikvideo tre år senere, til "Rascal Flatts".

I sit personlige liv giftede Zabka sig med sin partner, Stacie, i 2008. Han dyrker den koreanske kampsport Tang Soo Do og har opnået rang som sort bælte. På trods af at han ofte spiller bøller, har Zabka udtalt sig offentligt imod dem og udtalt ved et karatearrangement i Maryland, "mobning er aldrig cool - ikke når du kan være helten i din egen historie".

Anbefalede: