Indholdsfortegnelse:

Kenny Hotz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kenny Hotz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Hotz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Hotz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Kenny Hotz - Thief In The Dark (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 2024, Kan
Anonim

Kenneth Joel "Kenny" Hotz nettoværdi er $2 millioner

Kenneth Joel "Kenny" Hotz Wiki Biografi

Kenneth Joel "Kenny" Hotz er en canadisk fotograf, dokumentarfilmskaber, instruktør, producer, manuskriptforfatter, komiker og journalist, født den 3. maj 1967 i Toronto, Canada, og kendt som forfatter og konsulent for sitcom "South" Park”, som han har været involveret i tv-serier med gennem de sidste 10 år.

Med en varieret og succesrig karriere, hvor rig er Kenny Hotz? Kilder anslår hans nettoformue til at være $2 millioner. En t-shirt, han havde på i et af hans tv-shows, blev solgt for 10.200 dollars i 2012.

Kenny Hotz nettoværdi $2 millioner

Hotz blev født i en jødisk familie. Han demonstrerede sin kærlighed til medier i en tidlig alder, og skabte sin første film i en alder af syv, mens han var på filmlejr, som blev vist for tv-stjernen Henry Winkler. Hotz gik på gymnasiet på Forest Hill Collegiate Institute, mens han i sine teenageår kompilerede adskillige fotografiske essays. I 1991 dokumenterede han Golfkrigen, den eneste canadiske fotograf, der officielt gjorde det. Han producerede også essays om Auschwitz, Needle Park og nytårsfejring på Times Square. Mange af hans samlinger er blevet købt til bevaring af nationale arkiver.

Hotz dimitterede fra Ryerson University i 1992 fra mediekunstprogrammet. Han arbejdede sammen med sin barndomsven og forfatterpartner, Spencer Rice, på flere projekter i de følgende år, blandt andet på kortfilmen "It Don't Cost Nothing to Say Good Morning", en komedie, der fokuserede på en vred, hjemløs dværg. De to arbejdede også sammen om at skrive et afsnit af tegnefilmen "Ninja Turtles: The Next Mutation" og på dokumentaren fra 1997, "Pitch", som byder på adskillige berømtheder, herunder Roger Ebert, Eric Stoltz og Al Pacino. Hans nettoformue var veletableret.

I 2003 fik Hotz og Rice et show på CBC Television-netværket - "Kenny Vs Spenny" - som indeholdt de to venner, der konkurrerede i en række begivenheder, som kulminerede i, at taberen måtte udstå en form for ydmygende prøvelse i slutningen af hver episode. Showet skabte kontrovers med adskillige stunts, høstede forskellige industrinomineringer og priser og kørte i i alt syv år, blev sendt i 25 lande og genindspillet på flere sprog. Showet blev kaldt det ottende bedste canadiske show i det enogtyvende århundrede af Macleans, et canadisk aktualitetsmagasin. Hotz skabte også et videospil til at ledsage showet, "Versusville". Projekterne tilføjede betydeligt til Kennys nettoværdi.

I det følgende år medvirkede Hotz i "The Papal Chase", som dokumenterede hans bestræbelser på at møde pave Johannes Paul II. Den 53 minutter lange film blev produceret på et minimalt budget på $800 og indeholdt cameo-optrædener af The Rolling Stones og faktisk paven selv.

Hotz har arbejdet som konsulent på den langvarige amerikanske animerede sitcom "South Park". I 2008 pitchede han en sitcom om laboratorietestpersoner, kaldet "Testees", som kørte i tretten episoder på FX, men blev ikke fornyet for en anden sæson. Samme år medvirkede han i Kevin Smith-filmen "Zach and Miri Make a Porno", "Degrassi Takes Manhattan" og "Pure Pwnage".

For nylig har Hotz arbejdet på at skabe en YouTube-komediekanal, har turneret med Spencer Rice på en "Kenny Vs Spenny"-turné og er begyndt at optræde i et ugentligt radioprogram. Han ejer også to restauranter i Canada, "The Hoxton" og "Dog and Bear".

I sit personlige liv er Kenny omhyggelig med at holde det privat; der er rygter om, at han har en datter, men ingen yderligere detaljer eller om forhold.

Anbefalede: